خدمات کتاب قطوری بود ولی خیلی خوش خوان و جذاب اگه به مباحث تاریخی علاقه داری من همه رو خوندم و خیلی ...
میدونی من با گوشی میخوندم اصلا از نظر روانی نمیتونستم سمتش برم حس میکردم باید کتابش زیر دستم باشه مدام نکات مهم علامت بزنم برای همین حذفش کردم حجمش بهم استرس وارد میکرد
البته نود درصد بچه ها هم همین برای حذف انتخاب کرده بودن
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببخشید الان من تابستون اینده درسمو تموم میکنم میتونم دبیری و پرورشی شرکت کنم؟ امسال هم منابع عوض شد؟
امسال عوض نشد.
فک کنم تا روز آزمون باید فارغ التحصیل شذه باشی.
دفترچه رو از سایت سنجش دانلود کن و بخون
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
میدونی من با گوشی میخوندم اصلا از نظر روانی نمیتونستم سمتش برم حس میکردم باید کتابش زیر دستم باشه ...
آره بهت حق میدم با گوشی خوندن خیلی خسته کننده است و انگار آدم بیشتر استرس میگیره من کتابش رو خوندم و نت برداری کردم ولی مثلا کتابی مثل تعلیم و تربیت شهید مطهری و توسعه و تمدن شهید آوینی رو منم با تب لت و خلاصه خوندم خیلی اذیت شدم
ببخشید صعود چهل ساله و توسعه و تمدن غرب بیشتر وقت میگیره یا قانون اساسی و وصیت نامه ها؟
بستگی به هوش و فرایند یادگیریتون داره مثلا من کند خوان هستم قانون اساسی یک روز تمام وقت گذاشتم ولی تو برنامه ریزی های کانال ها تو سه تایم باید تمام میشد
من خلاصه نویسی وقت زیادی ازم گرفت ولی خیلی تو یادگیریم تاثیر داشت
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .