2777
2789
کتابای رهبری کدوما هستن؟ من سال اول نه نمیشناسم منابع رو

همرزمان حسین و اندیشه اسلامی 

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
فنون و سنجش امتیاز بالایی دارن اسناد میتونی پی دی افش تو گوشی یا لپ تاب بخونی درسته سخت هستن ولی حجم ...

ببخشید کتاب هوش و معارف و تاریخ و قانون اساسی چه طور؟ 

کتاب های تخصصی اسونن؟؟ 

اول برای کدوم درسا وقت بزارم؟ 

اختصاصی

عمومی 

تخصصی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید تاریخ و هوش سختن؟؟؟

فنون و روانشناسی فقط سنگین بود.بقیه رو بایدوقت بذاری بخونی.

نه هیچکدوم سخت نیست.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ببخشید کتاب هوش و معارف و تاریخ و قانون اساسی چه طور؟ کتاب های تخصصی اسونن؟؟ اول برای کدوم درسا وقت ...

اول از عمومی ها شروع کن اندیشه و همرزمان برای شروع خوب هستن 

قانون اساسی هم دو سه دور بخونی تقریبا هفتاد درصد تست هاش میتونی درست بزنی 

وصیت نامه امام هم خیلی آسونه 

یکم صعود تمرکز میخواد 

تخصصی ها بزار آخر سر 

هوش هم به نظرم فقط تست کار کن اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره روز آزمون وقتی برای حل کردن هوش نمی‌مونه و در حد دو سه تا سوال میتونی جواب بدی 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
فنون و روانشناسی فقط سنگین بود.بقیه رو بایدوقت بذاری بخونی.نه هیچکدوم سخت نیست.

ببخشید دروس تخصصی چه طور؟ 

اول از کدوم درسا شروع کنم؟ 

اختصاص یا؟ 

عمومی یا؟ 

تخصصی یا؟ 

ببخشید دروس تخصصی چه طور؟ اول از کدوم درسا شروع کنم؟ اختصاص یا؟ عمومی یا؟ تخصصی یا؟

اختصاصی و عمومی رو به موازات هم شروع کن.

راه ک افتادی تخصصی هم بخون.

تخصصی هاراحته اما زمانبر

اختصاصی و عمومی رو به موازات هم شروع کن.راه ک افتادی تخصصی هم بخون.تخصصی هاراحته اما زمانبر

ببخشید شما چند بار ازمون دادین؟ 

سال چندم قبول شدین؟ 

چند ماه خوندین؟ 

ببخشید اینقدر سوال میکنم 🙏🏻🙏🏻

مرسی عزیزم 🌺🌺توی تاریخ صعود سخت تره یا خدمات؟

خدمات اصلا نخوندم یه حجم وحشتناکی داشت 

امسال هم اگر بخوام بخونم بازم حذفش میکنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خدمات اصلا نخوندم یه حجم وحشتناکی داشت امسال هم اگر بخوام بخونم بازم حذفش میکنم

خدمات کتاب قطوری بود ولی خیلی خوش خوان و جذاب اگه به مباحث تاریخی علاقه داری من همه رو خوندم و خیلی خوب میشه ازش تست زد نمره گرفت

ببخشید شما چند بار ازمون دادین؟ سال چندم قبول شدین؟ چند ماه خوندین؟ ببخشید اینقدر سوال میکنم 🙏🏻🙏� ...

ی بار دبیری شرکت کردم تو مصاحبه ردشدم.

پارسال خوندم ک دم آزمون منابع عوض شد.

از اول آذر روزی چهارساعت خوندم.ب جز پنجشنبه و جمعه ها.

ی بار دبیری شرکت کردم تو مصاحبه ردشدم.پارسال خوندم ک دم آزمون منابع عوض شد.از اول آذر روزی چهارساعت ...

ببخشید الان من تابستون اینده درسمو تموم میکنم 

میتونم دبیری و پرورشی شرکت کنم؟ 

امسال هم منابع عوض شد؟