2777
2789
عنوان

🙆کسب و کار جدید من🙆

274 بازدید | 1 پست

سلام...من مدتی بود که توی فکر راه انداختن یه کار اینترنتی بودم..تا اینکه تصمیمم رو عملی کردم و یه کانال فروش لوازم جانبی موبایل؛فلش؛رم و...به همراه برادرم که واقعا تو این کارا سررشته داره ؛افتتاح کردم...

فعلا برای مشتریان عزیز شیرازی میتونم کالا های درخواستی رو ارسال کنم..اما به زودی برای سایر شهر هاهم این امکانو میسر میکنم..

از بابت کیفیت کالاها و قیمت واقعا تضمین میکنم مخصوصا اینکه اول کار هستم و دوس دارم مشتریام ثابت و راضی باشن..

آدرس کانال من:   tlg.me./newcall  

حتی اگه چیزیم نمیخواین یه سر بزنید و جوین شین تا ممبرام برع بالا و دلگرم شم...ممنون ازتون😘😘😘

آدرس کانال من:  tlg.me./newcall

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

کانال تل گ ما:@newcall

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم