2777
2789
نه ربطی نداره ولی برای بدنش به اندازه ی شیر مادر خوب نیست و یکی از عوامل پوکی استخوان هم همین نخوردن ...

من هوشش برام مهمه وگرنه خودم شیر مادر خودم استخونام و دندونام ضعیه اونارو بعدا با غذا براش جبران میکنم انشالله میترسم هوشی عقب بیفته

کاربری دست دو نفر👧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بگو برا خودت اتفاقی افتاده که اینو میگی یا نه؟ همینجوری که نمیشه گفت در معرضشی!

بله عزیزم چند جام سریع شکسته به سختی خوب شده بدنامون تقریبا خیلی نرمه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

شما بگو برا خودت اتفاقی افتاده که اینو میگی یا نه؟ همینجوری که نمیشه گفت در معرضشی!

عزیزم من از خودم نمیگم یه پزشک گفت این حرفو

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

عزیزم کامل شیرخشک خوردن یا کمکی

کامل

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
کامل

چون من هرکی میپرسم میگن دو سه ماه شیر مادر خورد بعد خشک شده شیر خشک دادن بعد من همش فک میکنم همون اغوز ک مهم بوده خوردن و اثر گذاشته بچه من اولشم نتونست بخوره

کاربری دست دو نفر👧

نه 

الحمدلله خوبه

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
2810