2777
2789
نه اصلا فقط یک شب اول ک تو بیمارستان بودیم شیرخودمو خورد.از لحظه ای ک مرخص شدم شیرخشک خورد و اصلا دی ...

عزیزم از لحاظ روحی  خوب بودین ؟ من اصلا نمیتونم کنار بیام 

کاربری دست دو نفر👧
چون من هرکی میپرسم میگن دو سه ماه شیر مادر خورد بعد خشک شده شیر خشک دادن بعد من همش فک میکنم همون اغ ...

اصلا ربطی نداره شیر مادر زمانی خوبه که مادر ی تغذیه عالی داشته باشه بدون استرس و اعصاب خوردی  بتونه شیر بده ن اینکه خودش درگیر پوکی استخونو اینا  تازه شیرش بقدری باشه که بچه بتونه سیر بشه  شیر خشک سرشار از ویتامین و غنیه همه ویتامینای لازمو داره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل تو فکرمیکردم آخه یکی دو فرد بزرگسال میشناختم که شیرخشکی بودن و زندگی درستی نداشتن وپی هواهوس ...

خداو هزار مرتبه شکر اینقدر عذاب وجدان داشتم و ناراحت بودم ک خدا میدونه چند روز کارم گریه بود همش میگفتم پودر قند  و اب دارم میدم بچه رشد مغزیش عقب میفته هی هم میگفتن شیر خشک خوبه ولی میگفتم دلداری میدن ادم خودش بشنوه و ببینه باور میکنه تا هی بگن اشکال نداره خوبه

کاربری دست دو نفر👧
من هوشش برام مهمه وگرنه خودم شیر مادر خودم استخونام و دندونام ضعیه اونارو بعدا با غذا براش جبران میک ...

ضعیف بودن دندونا و استخوان ها به عوامل زیادی بستگی داره ولی بهتره در کنار شیر خشک که بهش میدی حداقل یکمم بهش شیر خودتو بدی ولی اگه می خوای باهوش از آب در بیاد با هوش بودن به محیط هم بستگی داره 

ضعیف بودن دندونا و استخوان ها به عوامل زیادی بستگی داره ولی بهتره در کنار شیر خشک که بهش میدی حداقل ...

عزیزم من اینقدر پر شیر بودم  ک بچه شیر میفتاد تو حلقش بخاطر بیماری دکتر منع شیر دهی داد قرص خوردم  روزای اول خشک شد از لحاظ روحی اینقدر داغونم ک سینه خالی میزارم بخوره اروم شم اگ میتونستم بدم ک شیر خشک نمیدادم

کاربری دست دو نفر👧
دیدین تو اطرافیان شیر مادر نخورده باشه و باهوش باشه

درمورد دیدم شیر خشکی بودن. ولی فوق العاده باهوش.  بچه ها هوش رو از مادرشون به ارث میبرن. تغدیه .بازی .محرکهای محیطی ، همه اینا تو باهوش شدنشون تاثیر داره 

درمورد دیدم شیر خشکی بودن. ولی فوق العاده باهوش. بچه ها هوش رو از مادرشون به ارث میبرن. تغدیه .بازی ...

همین تغذیه ک میگین مهمه  ممکنه شیر خشک عقب بندازه و نثلا بچه با شیر مادر باهوش تر میشده؟

کاربری دست دو نفر👧
همین تغذیه ک میگین مهمه ممکنه شیر خشک عقب بندازه و نثلا بچه با شیر مادر باهوش تر میشده؟

والا این دوموردی که من دیدم ماشالله از هوش و عاقلی و زیبایی چیزی کم ندارن. البته مادرشون از زمان شروع غذای کمکی تا الان فوق العاده رو غذاشون حساسه