2777
2789
عنوان

رمان خونی رایگان

141 بازدید | 4 پست

یه نویسنده هست عاشق نوع وسبک رملن نویسیشم همه رماناشو خوندم مونده سه تاش که هرچی میگردم نیست همشونم رایگان خوندم به حس میکنم کارم درست نبوده 

نه بابا چیچی درست نبوده اگر خیلی محشر بود اصلا رایگانش پیدا نمیشد

اسم نویسنده رو میگی🙏🏻

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
نه بابا چیچی درست نبوده اگر خیلی محشر بود اصلا رایگانش پیدا نمیشداسم نویسنده رو میگی🙏🏻

بهاره حسنی رایگانشم نبود بعضیاش ازیه سایتی پیداکردم ک رمانو ازخود نویسنده میخره رایگان میذاره توکانال حیف اون سه تارو هرچی گشتم پیدا نکردم 🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهاره حسنی رایگانشم نبود بعضیاش ازیه سایتی پیداکردم ک رمانو ازخود نویسنده میخره رایگان میذاره توکانا ...

اهان ممنون🙏🏻😍

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا