2777
2789
چقدر نفرین میکنی خوب نیست با این سن‌ کم انقدر دهنت رو به نفرین عادت بدی تقصیر خودته که بعضی تاپیک ها ...

من حرفی ندارم من نفرین میکنم اون کسی. و ک منو بد خراب جلوه دادش نفرین میکنم ب حق علی من حرفی ندارم برای گفتن ببین قضاوت نکن منو ببین گناهم میوفته گردنت تاپیکام تک تک راست هستش خدا نگذره بحق امام حسین امام حسین جونم فدات بشه اونی ک منو بد جلوه میده دروغ جلوه میده خدا ایشالله اونو جلوش قرض کن ب حق ۵ تن 😭😭😭

تو خانواده ابرومون میره پیش خالم پیش شوهر خالم پیش پسر خالم پیش مادر بزرگ و خاله های مادرم دختر خاله ...

بیخیال عزیزم 

حرفای پشت سرتون جاش همون پشت سر 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم دانشگاه هی از فقیری دارم ترک تحصیل میکنم دیگ درسمو ول میکنم و از خدامم قهر میکنم دیگ میشم ی سنگ ...

با این وضعیت اگر این چیزها عرف نباشه توی خانواده آبروتون خدشه دار شده و ازدواجت رو تحت تاثیر قرار می ده

درستو ول کنی باید برای چندرغاز بدویی و فقیر بمونی و دوستاتو ببینی که بهترین جاها رسیدن و دیگه تو رو همسطح خودشون حساب نمی کنن

خودکشی هم از من بشنو به این راحتی نیست وگرنه من هزاربار خودمو کشته بودم کافیه فقط یه بند کوچیک باشه همینایی که الان نگرانشونی به خاطر همینا نمی تونی خودتو بکشی و فقط زجر می کشی

از من بشنو و فقط روی نجات خودت تمرکز کن

با خدا قهرم کنی هواتو داره پس همه چیزو به خودش بسپر و جدی برای خودت تلاش کن

خدا هوامونو داره مطمئن باش نفس به نفس هوای ما رو داره

عزیز دلم شرایطت سخته می دونم

ولی غصه چیزی رو حل نمی کنه💔🫂

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
چیکار کنم اخه از بابامم جدا شدنی ۱ سال افسرده شد مدام شبانه روز گریه کرد منو میزد کلا افسرده شده بود ...

زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاور رایگان تلفنی 

باهاش حرف بزن بگو دیگه شانست این بوده کنار بیار بغلش کن بگو ازت فرار نکنه بگو که تو هم حالت اندازه مامانت بده سعی کن همدم و همدردش باشی نزار تنها بمونه ببرش بیرون پارک برین پیاده روی قدم بزنین باهم اگه میتونین برین سرکار 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاور رایگان تلفنی باهاش حرف بزن بگو دیگه شانست این بوده کنار بیار بغلش کن بگو ازت فرار ...

مادرم ب اندازه کافی افسرده شده بخاطر چشم کوری داداشم 

با این وضعیت اگر این چیزها عرف نباشه توی خانواده آبروتون خدشه دار شده و ازدواجت رو تحت تاثیر قرار می ...

خاهرومن از مرگ نمیترسم چون دیگ ب جای ب حدی برسه طرف زندگی براش فرقی نمکنه وقتی پدری داشته باشی دختروخفه کنه بگه پدرشم قصاص نمیدم فرار کردم از دستش ۲۴ میلیون ۲۵ میلیون دیه رسید ۵ سال پیش چی فکر کردی ؟خودش با عموم منو کتک زدن داشتن خفه میکردن پدرم میگفتش من پدرشم ولد هستم پدر قاص نمیده و خیلی سختی کشیدم هی ...

ای کاش من بمیرم این روزارو نبینم ای کاش خدایا خودت کمکم کن هیی خدایا چیکار کنم منو ببینی نمازمم میخونم دیگ چیکار کنم مگ من چ بدی کردم ک باید اینارو ببینم 😭😭😭😭

با این وضعیت اگر این چیزها عرف نباشه توی خانواده آبروتون خدشه دار شده و ازدواجت رو تحت تاثیر قرار می ...

درسمو دیگ ول میکنم درس برای بچه پولدارا هستش درس برای بهریناست من ک لیاقتم کلفتی لیافتم نظافتی این خونه اون خونست ن درس هه درس چیه؟ درس برای اونای ک پول دارن خردو خوراک دارن خبه ن برای ما ولش ولی از خدام ناراحتم چرااخه همه چی باهم پیش مادرم چشم داداشم اینطرف این شوهرش این طرف واییی وای وای ...

زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاور رایگان تلفنی باهاش حرف بزن بگو دیگه شانست این بوده کنار بیار بغلش کن بگو ازت فرار ...

مادرم نمیتونه زیاد سرپا وایسته پاهاش درد میکنه کمرشم ک دیسک داره 😭😭😭

منم میرم سرکار ولی با خدام دیگ قهر میکنم دیگ قهر میکنم دیگ ب کسی رحم نمیکنم دیگ حتا خانوادمم رحم نمیکنم میشم سنگ دلی ک اوره مونده اخرش خودمو میکشم تا خدا راحت بشه میرم پیش خدا ببینم منو کمک نکرد توی هر شرایطی هه تف توی این زندگی هی خداااا

خاهرومن از مرگ نمیترسم چون دیگ ب جای ب حدی برسه طرف زندگی براش فرقی نمکنه وقتی پدری داشته باشی دخترو ...

الهی بمیرم💔

ولی باید دووم بیارم باید جلوی سختی سر خم نکنیم

غصه خوردن چیزی رو حل نمی کنه فقط ضعیف ترمون می کنه🌱

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
درسمو دیگ ول میکنم درس برای بچه پولدارا هستش درس برای بهریناست من ک لیاقتم کلفتی لیافتم نظافتی این خ ...

اتفاقا درس و دانشگاه حق ماست چون تنها راه پیشرفت ماست

نمی گم بهترین رشتته ولی سعی کن امسال دولتی یه جا قبول بشی

لیاقت تو هیچم این نیست

اینطور نگو به خودت فقط شرایطت الان سخته این باعث نمی شه لیاقتت این باشه

تو ارزشمند تر از هر چیزی که فکرشو بکنی هستی دوست مهربونم🫂

اتفاقا درس و دانشگاه حق ماست چون تنها راه پیشرفت ماستنمی گم بهترین رشتته ولی سعی کن امسال دولتی یه ج ...

ابجی نمیشه مامانم ۱۰۰ میلیون وام برداشته قرض الحسنه باید اونو پرداخت کنیم ۵ میلیون ماهی و دامدمونم از کمیته هستش ک ۲ تومنه با یارانه ۱ونیم ک خرج زندگی میشه وای چی و ..هی باید برم سرکار درس برای پولدارا هستش اینو نگو ما فقیرا فقیر اومدیم فقیرم میرم