2777
2789
پس داداشت چی؟ دلت میاد اونو تنها بذاری ؟ کجا زندگی میکنین بابات کجاست؟

تاپیک قبلی رو بخونید بعضی از کاربرا گفتن ایشون دارن خیالبافی میکنن…

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تف توی این زندگی از هیچکسی شانس نیوردیم مادرم عاشق این شوهرش بودش ولی تموم شد ای خدا مادرم مدام داره ...

بجای چرخیدن تو نی نی سایت برو دستش بگیر ببر مشاور گناه داره دخترشی این روزا باید بدادش برسی نه اینکه بدتر خودتو ببازی و یه درد دیگه بدردش اضافه کنی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
ابرو میفهمید ینی چی ؟

مگه خلاف شرع انجام داده؟؟ طلاق چه ربطی به ابرو داره اخه؟ 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بزن گوگل میفهمی

خب چرابخوری؟!

یعنی فکرمیکنی خودکشی کنی اون دنیابدبختی نداری؟!

توتوی یه دنیایی که بدبختبت کم بوده خودکشی کردی الان اومدی اون دنیایی که مردی

ازاین دنیاهم بری میری جایی بدتر

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
تاپیک قبلی رو بخونید بعضی از کاربرا گفتن ایشون دارن خیالبافی میکنن…

ببین نفرین میکنم کسیو ک تاپیک منو خراب کردن خدارو زلیل کنه هرکسی ک حرفمو باور نداره اگر من دروع بگم ایشالله ماشین منو بزنه ب این اربعین ک داره میاد ب این خدای ک میپسرتم اگر تاپیو من الکی باشه ایشالله بمیرم ایشالله تصادف کنم ایشالله پاهام بشکنه ک الکی ک دروغ بگم اگر شما گناه منو میشورید ایشالله ک خیر نبینید تو زندگیتون ب حق امام حسین 

به نظرم هیچ کس فکر تو نیست

تا حدی که ازت بر میاد به خانواده ات کمک کن یه کار پاره وقت منشی چیزی

ولی فکرت رو درگیرشون نکن و تمرکزت تمام و کمال روی آینده ات باشه

دنیا بعد از 18 سالگی خیلی سخت تر از اینم می شه

چون با این وضع نمی تونی آزاد بری

نذار پشت کنکوری بشی که بیچاره می شی

فقط فکر و ذکرت دانشگاه دولتی از طریق کنکور باشه

خانواده و مشکلات سر جای خودشون می مونن خیالت راحت دوست گلم تو مهم ترین وظیفه ات الان نجات خودته وقتی تو نجات پیدا کنی، بقیه رو هم می تونی بعدا نجات بدی🫂

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
مگه خلاف شرع انجام داده؟؟ طلاق چه ربطی به ابرو داره اخه؟

تو خانواده ابرومون میره پیش خالم پیش شوهر خالم پیش پسر خالم پیش مادر بزرگ و خاله های مادرم دختر خاله های مادرم و پدرم و همه گی ابرمون میره ای خداا

ببین نفرین میکنم کسیو ک تاپیک منو خراب کردن خدارو زلیل کنه هرکسی ک حرفمو باور نداره اگر من دروع بگم ...

من قضاوتی نکردم دوست عزیز 

راست بگید یا دروغ به حال من فرقی نداره 

اگر راست‌ میگید امیدوارم به بهترین نحو مشکلتون حل شه

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

به نظرم هیچ کس فکر تو نیستتا حدی که ازت بر میاد به خانواده ات کمک کن یه کار پاره وقت منشی چیزیولی فک ...

کدوم دانشگاه هی از فقیری دارم ترک تحصیل میکنم دیگ درسمو ول میکنم و از خدامم قهر میکنم دیگ میشم ی سنگ دل 😭😭😭

من قضاوتی نکردم دوست عزیز راست بگید یا دروغ به حال من فرقی نداره اگر راست‌ میگید امیدوارم به بهترین ...

من با شما نبودم با هرکسی ک بودم منو بد جلوه دادش ک  خدا ازش نگذره من نفرین میکنم اگر من دروغ میگم پاهام بشکنه 

من با شما نبودم با هرکسی ک بودم منو بد جلوه دادش ک خدا ازش نگذره من نفرین میکنم اگر من دروغ میگم پا ...

چقدر نفرین میکنی 

خوب نیست با این سن‌ کم انقدر دهنت رو به نفرین عادت بدی 

تقصیر خودته که بعضی تاپیک هات با هم تناقض داشتن…

بجای چرخیدن تو نی نی سایت برو دستش بگیر ببر مشاور گناه داره دخترشی این روزا باید بدادش برسی نه اینکه ...

چیکار کنم اخه از بابامم جدا شدنی ۱ سال افسرده شد مدام شبانه روز گریه کرد منو میزد کلا افسرده شده بودش میگفتش این زندگیو نمیخام بازور بلند شد از سر جاش با دعا و درد و دل