2777
2789

دوستان مادرم طلاق گرفت بازم از شوهرش مادرم این شوهر دومش بودش طلاق گرفت ای خداا دایم گفته بودش خاهرم جدا بشه خودکشی میکنم الان مادرم رفتش صیغه رو فسق کرد صیغه ۹۹ساله کرد چون مرده بچه میخاست و مادرم ۴ تا بچه داره و دیگ نمیتونه بچه بیاره خسته شدیم از بچه دار شدن دوستان منم خودکشی میکنم دیگ فقیر شدیم 😭😭ترک تحصیل میکنم امسال میرم سرکار امسال دیگ سال اخرم بودش تا مدرسم تموم شه داشتم میرفتم ۱۲ هم ک دیگ نمیرم وقتی شدم ۲۰ ساله شبانه میخونم لعنت ب این فقیری باید برم سرکار ای خدا داداشمم ک کور شده نمیتونه بره سرکار مادرمم ک داره گریه میکنه ای خدا دوستان چیکار کنیم😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

☹️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بابات کجاس عزیزم

خیلی ناراحت شدم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

عزیزم برو سرکار چرا تاالان نرفتی ؟ کنارش درسم میخونی. همه رو هم بیخیال بشو . هیچکس تو زندگی به داد ادم نمیرسه حالا هر کی میخواد باشه 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

تف توی این زندگی از هیچکسی شانس نیوردیم مادرم عاشق این شوهرش بودش ولی تموم شد ای خدا مادرم مدام داره گریه میکنه رفته اتاق خاموش کرده داره گریه میکنه 😭😭😭😭

فقط دوست دارم قرص برنج بخورم بمیرم همینو بس😭😭😭

مگه برنج قرص داره؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

روز به روز عجایب نی نی سایت بیشتر میشه 

قضاوت نمیکنم ولی چقدر خانواده عقب مونده ای هستین که بخاطر طلاق خودکشی میکنین عجیبه واقعا 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

اگه ناراحت نمیشی میتونم معرفیت کنم به چن تا اشنا داریم کمکت میکنن فقط باید مدرک داشته باشی از حرفات خاستی درخاست بده شخصی ..

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم
تف توی این زندگی از هیچکسی شانس نیوردیم مادرم عاشق این شوهرش بودش ولی تموم شد ای خدا مادرم مدام داره ...

خب الان روزهستش چراغابایدخاموش باشه😶😶😐😐

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣