2777
2789
عنوان

کیا تجربه سقط جنین داشتن😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 109 پست
ممنون گلم،خدا بچتو نگه داره،یخورده چشمم ترسیده از بارداری😔

میدونم

ببین تا ۴۰‌روز آب سرد اصلا نخور

گوجه خیار ماست ترشی کامل قطع کن

صبحونه حلوا ارده یا ارده شیره

خرما رو پوست بکن دونه هاشو بگیر با روغن محلی یا کره تفت بده صبحونه بخور

اگه حالت بهم نمیخوره زرده تخم مرغ شیر و عسل و قاطی کن ولرم در حدی که بتونی یه دفعه سر بکشی چند روز بخور

سیاه دونه بریز رو پنیر بخور مث کنجد

کمر و شکمتو با روغن سیاه دونه یا زیتون اگه داری چرب کن با یه شال ببند که باد کولر نخوره 

چایی دم کن تو فلاسک توش دارچین هل میخک هرچی که طبع گرم داده بریزه هروقت تشنه ت شد جای آب بخور من صبح با صبحونه م با نبات میخوردم بقیه روز بدون نبات هرچی تشنه ت شد آب سرد نخور

مراعات کن چون سقط بدتر زایمان آدم زایمان کنه ولی سقط نکنه 

زیر نظر دکترت باش ویتامین دی و فولیک اسید هم استفاده کن

انشالله به زودی میای خبر بارداریتو میدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غصه نخورعزیزم.کارها روبسپربخدا.خدایی ک توانا ب همه چیز حتما حکمتش رواون دنیا بهمون نشون میده.جداازدر ...

عزیزم قربونت برم، من با همه وجودم درکت میکنم، بخدا پسربچه میبینم دلم آتیش میگیره،

اصلا حرف کسی رو به دل نگیر، اتفاقا اون دنیا دخترت مثل یک فرشته حواسش بهت هست،

آدما تو مواقع سختی خودشون رو نشون میدن،

کاش میتونستی یه بار دیگه شانستو برای بارداری امتحان کنی

مممنونم گلم...حتی بهم اجازه گریه ندادن.ب همون خاطر رفتم توسکوت و ریختم توخودم...ب همون خاطر دیگه دلم ...

وای خدا چرا نذاشتن گریه کنی اخه،

من الان تا فرصت گیر میارم میشینم گریه میکنم و زار میزنم، هرچند هنوز از لحاظ جسمی هم مشکل دارم، بخاطر کمخونی شدید افت اکسیژن پیدا میکنم

من همون روز سقط کورتاژ شدم دکتر میکفت رحمت سفته جنین ول نمیکنه ۱۰ ساعت طول کشید هیچی دفع نشد اخر. سر ...

کاش منم همون روز سقط کورتاژ میشدم، من ۱۰ روز بعد از سقط دوباره خونریزی شدیدی کردم و کورتاژم شدم،

هنوزم خونریزی دارم

عزيزم خودتو تقویت کن و تا شش ماه حامله نشومن عین شما شدمچهل روز بعد از سقط با وجود جلوگیری با اولین ...

عزیزم باز هزارمرتبه شکر که بچت سالم و صحیح بدنیا اومد،

بعد از سقط باید چندماه خیلی مواظبت کرد

میدونمببین تا ۴۰‌روز آب سرد اصلا نخورگوجه خیار ماست ترشی کامل قطع کنصبحونه حلوا ارده یا ارده شیرهخرم ...

الهی فدای دل مهربونت بشم که با همه وجودت راهنمایی کردی،

چشم عزیزم حتما مراعات میکنم،

انشاالله به تمام خواسته های قلبت برسی قشنگم💚

عزیزم باز هزارمرتبه شکر که بچت سالم و صحیح بدنیا اومد،بعد از سقط باید چندماه خیلی مواظبت کرد

دکتر به من گفت تا شش ماه باید صبر کنی چون وقتی بچه سقط شد جفتم نیفتاد و کورتاژ شدم و رحمم شل بود

بعد از کورتاژ احتمال بارداری خیلی زیاده چون یه جوری رحم پاکسازی شده منم بعد چهل روز استراحت با اولین رابطه اونم با کاندوم حامله شدم و جالب این بود که نمیدونستم و همچنان جلوگیری داشتم