2777
2789
عنوان

کیا تجربه سقط جنین داشتن😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 109 پست
بدون دلیل.تمام خونه آماده اومدنش بود.اسمش انتخاب کرده بودیم.داداشش میخاست آبجی داربشه...اما یه روز ت ...

عزززیزم گاهی اوقات زبان قاصر از دلداری دادن ...برات ارزو میکنم بهترین اتفاقات برات بیفته و به مراد دلت برسی

الهی فداتشم چقدر گریم گرفت😭منم شرایطم همینطوری بود، دخترم همش میگفت پس داداشم کی میاد، چقدر براش نق ...

غصه نخورعزیزم.کارها روبسپربخدا.خدایی ک توانا ب همه چیز حتما حکمتش رواون دنیا بهمون نشون میده.جداازدرد جسمی وروحی ک روحیش هنوزم همراهمه؛سنگینی حرفای اطرافیانم همراهمه و بااین که آدم بشدت دل پاکیم و باهیچکس قهرنمیکنم و تااون موقع هیچکس دلخورنکرده بودم.باحرفاشون و رفتارشون داغم ابدی کردن.و بخاطر رفتارزشتشون باخانواده خودم و خانواده همسرم کلا قطع ارتباط کردم.حتی ب پدرومادرمم زنگ نمیزنم.توشهرغریب بایه پسرم ونیم ساله ک اون موقع س سالونیمش بود.چهارروزبیمارستان بستری بودم.بعداین اتفاق فشاروتپش قلب همزمان با مرخص شدنم شروع شد.من موندم و تمام حرفا وغمها وگریه های پنهونی...درست داغم کهنس...اما ب هردختربچه ای نگامیکنم حسرتهام میادجلوچشمام هرجا.سنمم دیگه کفاف نمیده دنبال داروودرمان و...برم.بریدم ازخواستنش و داشتنش...

گاهی وقتا خیلی چیزاروبایدازدورببینیم سهم مانیست...

البته امیدوارم خدا ب دلت نگاکنه و یه پسرمهربون مث پسرم قسمتت کنه انشالله...گذشته روزگارم ولی هیچکس درکم نکرد جزخودم ک چقدرویران شدم...

امیدوارم آرامش و عشق سهم دل پاکت بشه..درکت میکنم 

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزززیزم گاهی اوقات زبان قاصر از دلداری دادن ...برات ارزو میکنم بهترین اتفاقات برات بیفته و به مراد د ...

مممنونم گلم...حتی بهم اجازه گریه ندادن.ب همون خاطر رفتم توسکوت و ریختم توخودم...ب همون خاطر دیگه دلم شادنیست حتی اگه بظاهرمدام لبخندبزنم 

عزیزم فقط به خودت هم از لحاظ جسمی هم روحی رسیدگی کن، انشاالله بزودی باردار میشی،شما کورتاژ نشده بودی ...

من همون روز سقط کورتاژ شدم دکتر میکفت رحمت سفته جنین ول نمیکنه ۱۰ ساعت طول کشید هیچی دفع نشد اخر. سر کورتاژم کردن تا دو هفته خونریزی و لکه بینی داشتمم بعد ۵ هفته هم پریود شدم

فداتشم ممنون از دلداریت،انشاالله که همینجوری بشه، خیلی عطش دارم دوباره برگرده تو دلم، با اینکه قبلش ...

عزيزم خودتو تقویت کن و تا شش ماه حامله نشو

من عین شما شدم

چهل روز بعد از سقط با وجود جلوگیری با اولین رابطه باردار شدم

چون رحمم هنوز شل بود همش استراحت مطلق بودم ولی خدا روشکر دخترم الان دو سال و هشت ماهشه

غصه نخورعزیزم.کارها روبسپربخدا.خدایی ک توانا ب همه چیز حتما حکمتش رواون دنیا بهمون نشون میده.جداازدر ...

من بخاط همین موضوعات که احتمال میدادم پیش بیاد به هیچ کس نگفتم حتی خانواده خودم اصلا نفهمیدن من باردارم دکتر میگفت به سقط تو میگن سقط فراموش شده خودمم تو خفا گریه کردم تو خفا رفتم بیمارستان الانم حال روحیم رو به بهبود ولی دقیقا هر دختر بچه ای رو که بیرون میبینم دلم هری میریزه گاهی وایمیسم باهاشون حرف میزنم فکر میکنم دختر خودمن

ممنون از دلداریت عزیزدلم،قطعا یه حکمتی داشته ولی من چون مادرم و کم طاقتم خیلی برام سخت میگذره،من حتی ...

میدونم عزیزم کامل درکت میکنم حرف بیهوده ایه بگن غصه نخور ولی ناشکری نکن انشالله خدا دلتو شاد کنه و جاشو با یه بچه سالم و خوشکل برات پر کنه 

کاربری دست دو نفر👧
مممنونم گلم...حتی بهم اجازه گریه ندادن.ب همون خاطر رفتم توسکوت و ریختم توخودم...ب همون خاطر دیگه دلم ...

روزگار میگذره و دنیا ادامه داره ما باید از باهم بودن کنار همسر و بچه مون لذت ببریم قدر همو بدونیم تا زمان کم کم اروممون کنه اصلا خاصیت فراموشی برا همین روزاس دیگه چاره چیه باید سرپا بشیم و از نو شروع کنیم

من بخاط همین موضوعات که احتمال میدادم پیش بیاد به هیچ کس نگفتم حتی خانواده خودم اصلا نفهمیدن من بارد ...

میفهممت.منم چندین بار دستاشون بوسیدم قایمکی...وبل نگاه حسرت دنبالش کردم...خیلی بهترشدم ولی هنوزهمراهمه  

روزگار میگذره و دنیا ادامه داره ما باید از باهم بودن کنار همسر و بچه مون لذت ببریم قدر همو بدونیم تا ...

درسته عزیزم.انشالله دلتون شاد وتنتون همیشه سالم باشه