2777
2789
عنوان

کیا تجربه سقط جنین داشتن😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 109 پست
ممنون گلم،حتما همینجا از حال خودت بهم اطلاع بده،انشاالله که بزودی دوتامونم صاحب یه نی نی سالم و صالح ...

امروز رفتم پیش پریناتولوژی گفت اسپرین میخوردی گفتم نه و ازمایش ژنتیک برام نوشته بردم ازمایشگاه گفت حدود ۶ تا ۷ میلیون میشه و گفت چون سنت بالاس و ذخیره تخمدانت کم میشه بعد سه کاه اقدام کن

امروز رفتم پیش پریناتولوژی گفت اسپرین میخوردی گفتم نه و ازمایش ژنتیک برام نوشته بردم ازمایشگاه گفت ح ...

منم همش میگم کاش تو بارداریم اسپرین خورده بودم😔

مگه چندسالته عزیزم؟

من برا بچم که باردار بودم آزمایش ژنتیک داده بودم ۶ ملیون شده بود، ولی خودم آزمایش ژنتیک ندادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم نسخه رو تو نت دیدم خیلی چیزا نوشته به نظرم لازم نیست مثلا هپاتیت ایدز و یه چندتا ویروسای تبخالی و پوستی من قبلا چندتاشون داده بودم الان میدونم خو اینا رو ندارم . ژنتیکم ازم پرسید با شوهرت فامیلی و تو فامیل سندرم داون هست که ما نداریم فامیلم نیستیم ولی بازم نوشته

زمان لازمه.من ۷ ماهگی دخترم فوت شد...باگذشت ی سال ونیم هنوزم فکرشم.البته بعدش هم ی سقط ۷ هفته داشتم...بعدش کلا قیدبچه روزدم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ممنون عزیزم،بچه منم به علت نامشخصی پر کشید و رفت،نمیتونم به زندگی برگردم همش دلم تنگه براش😭

بچه هایی که خود به خود سقط، میشن مشکل داشتن تو اکثر مواقع نمیتونم بگم ناراحت نباش چون حق داری و بالاخره وابسته بودی ولی ناشکری نکن و صبر کن ب این فک کن که اگ دنیا میومد و مریض بود و جلو چشمت میرفت چقدر سخت تر بود انشالله زود جاش پر میشه و برمیگرده تو دلت 

کاربری دست دو نفر👧
چرا عزیزدلم خیلی زود دلم نی نی میخواد،آره حتما باید ورزشمو شروع کنم، دکترم گفته سه ماه دیگه میتونی ا ...

فقط تو این سه ماه به خودت برس 

منم اولی سقط شد تو شش هفته از تو بزرگتر بود و سخت تر

تو این سه ماه خودتو فقط تقویت کن 

منم بعد سه ماه باردار شدم الان بچه م ۳ ساله ش نگران نباش زود باردار میشی

عزیزم علتش متوجه شدید ؟

بدون دلیل.تمام خونه آماده اومدنش بود.اسمش انتخاب کرده بودیم.داداشش میخاست آبجی داربشه...اما یه روز تمام آرزوهامون ب بدرفتاری...این نوشتم بدونه ک بازهفته های بارداری ب نسبت کم بوده ..زجری ک کشیدم بامرگ یکی بود و دقیقا مث ایشون مادرم اصلا نیومد و من بعد این قضیه دوست ودشمنم شناختم و کلا باهمه قطع ارتباط کردم...چندین بارتوخواب دیدمش..ولی چ فایده...لباسهاش خریده بودم..نو نوموندن...

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
رفتم نسخه رو تو نت دیدم خیلی چیزا نوشته به نظرم لازم نیست مثلا هپاتیت ایدز و یه چندتا ویروسای تبخالی ...

عزیزم فقط به خودت هم از لحاظ جسمی هم روحی رسیدگی کن، انشاالله بزودی باردار میشی،

شما کورتاژ نشده بودین؟ دیگه خونریزی نداری؟

زمان لازمه.من ۷ ماهگی دخترم فوت شد...باگذشت ی سال ونیم هنوزم فکرشم.البته بعدش هم ی سقط ۷ هفته داشتم. ...

عزیزم میدونم چقدر سخت و دردناکه،

دردهای جسمیش یه طرف درد روحیش همیشه با آدمه

بچه هایی که خود به خود سقط، میشن مشکل داشتن تو اکثر مواقع نمیتونم بگم ناراحت نباش چون حق داری و بالا ...

ممنون از دلداریت عزیزدلم،

قطعا یه حکمتی داشته ولی من چون مادرم و کم طاقتم خیلی برام سخت میگذره،

من حتی آزمایش ژنتیک داده بودم که مشکلی نداشت بچم😔

بدون دلیل.تمام خونه آماده اومدنش بود.اسمش انتخاب کرده بودیم.داداشش میخاست آبجی داربشه...اما یه روز ت ...

الهی فداتشم چقدر گریم گرفت😭

منم شرایطم همینطوری بود، دخترم همش میگفت پس داداشم کی میاد، چقدر براش نقاشی کشیده بود😭

فقط ماها خودمون همدیگرو درک میکنیم که چقدر سخت و دردناکه،

هیچوقت داغشون کمرنگ نمیشه