2777
2789
عنوان

پسرم تنها فرزندم شش سالشه همش میگه میخام برم با عمم زندگی کنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
اره بره مدرسه سرگرم دوستاش میشه یادش میره نگران نباش فاصله ی خونتون با خواهرشوهرتون دوره؟اگه دوره به ...

نه شوهرم نمی‌ذاره من یه روزم نفس بکشم از دست خواهر شوهرام یه کمی دورن ولی مهم نیست میرن و میان هر موقع که دوست دارن سرزده و سرنزده

1403/6/19 شروع کردم به ورزش کردن خدایا کمکم کن موفق بشم و کابوس چاقی تموم بشه ❤️🙏
نه طبیعی نیست اما میتونی این موضثع رو تو خلوت به خودش بگی که این سوالت از بچه درست نیست. اون خودش بچ ...

محبت بله ولی نه در حدی که حس مالکیت داشته باشه رو بچه ی من ،میگه که من خودم بچه داشته باشم نمی‌ذارم به لحظه هم ازم دور باشه ولی برا من این موضوع رو لحاظ نمیکنه 

1403/6/19 شروع کردم به ورزش کردن خدایا کمکم کن موفق بشم و کابوس چاقی تموم بشه ❤️🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه طبیعی نیست اما میتونی این موضثع رو تو خلوت به خودش بگی که این سوالت از بچه درست نیست. اون خودش بچ ...

یا به وفور حرف زشت میزنه و بچه هم یاد گرفته وقتی هم میگم نگو بده میگه مگه چیه عمه ... هم میگه 

یا به وفور حرف زشت میزنه و بچه هم یاد گرفته وقتی هم میگم نگو بده میگه مگه چیه عمه ... هم میگه

خب این یه بحث مهم دیگه است. اگه فکر میکنی از نظر اخلاقی مناسب نیست وقت بچه ات رو با فعالبت های دیگه که بهش خوش مبگذره پر کن تا وقت کمتری باهاش بگذرونه. همه چیزایی که من گفتم فقط در مواقعی صدق میکنه که عمه خانم ادم مناسبی برای بچه باشه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خب این یه بحث مهم دیگه است. اگه فکر میکنی از نظر اخلاقی مناسب نیست وقت بچه ات رو با فعالبت های دیگه ...

متاسفانه هیچ امکاناتی دور ما نیست که من سرگرمش کنم یه گوشیه اونم که همش ضرره واقعا موندم چه کنم خیلی هم بچه ی فعالیه باباش هم بهش اهمیت نمی‌ده 

متاسفانه هیچ امکاناتی دور ما نیست که من سرگرمش کنم یه گوشیه اونم که همش ضرره واقعا موندم چه کنم خیلی ...

کلاسای ورزشی ندارید هیچی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب این یه بحث مهم دیگه است. اگه فکر میکنی از نظر اخلاقی مناسب نیست وقت بچه ات رو با فعالبت های دیگه ...

یا اونجا که می‌ره فوری میبرنش حموم ...خب یعنی چه که بچه ی منو با شوهرت می‌فرستی حموم که الان بچه م انقد روش باز بشه ،،،من دیگه زورم به اینا نمی‌رسه خدایا خودت کمکم کن 😔

کلاسای ورزشی ندارید هیچی؟

نه پرسیدم گفتن شش سالش که شد میشه کلاس ورزشی ثبت‌نام کنه که اول پاییز شش سالش تموم میشه و منم خودم نمیتونم ببرمش چون خیلی دوره ولی تمام سعیم رو میکنم که بالاخره کلاسی چیزی بفرستمش 

نه پرسیدم گفتن شش سالش که شد میشه کلاس ورزشی ثبت‌نام کنه که اول پاییز شش سالش تموم میشه و منم خودم ن ...

خیلی براش خوبه اگه بتونی حتی یه کلاس ببریش. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=349921800] یا اونجا که می‌ره فوری میبرنش حموم ...خب یعنی چه که بچه ی منو با شوهرت می‌فرستی حموم که الان بچه م ا ...

حموم چرا؟مگه بچه کثیفه؟اینا یکمی از حد و مرز خودشون فراتر مبرن ظاهرا،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=349921800] یا اونجا که می‌ره فوری میبرنش حموم ...خب یعنی چه که بچه ی منو با شوهرت می‌فرستی حم ...

خواهر شوهر من از هموناست که فقط سر و صدا و حرفن هیچی از خوب و بد سرش نمیشه پسرم روی بدن من هم مدتیه حساس شده و دست میزنه چون شوهر این خانم که خیلی هم ادعاش میشه همش شوخی نامناسب با بچم می‌کنه 

خواهر شوهر من از هموناست که فقط سر و صدا و حرفن هیچی از خوب و بد سرش نمیشه پسرم روی بدن من هم مدتیه ...

هیچی پس اصلا نزار بدون شما بره اونجا،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچی پس اصلا نزار بدون شما بره اونجا،

نمی‌ذارم مگه بمیرم که بذارم بره شوهرمم چون خواهر خودشه میگه مگه چیه ولی دیگه اجازه نمی‌دم