2777
2789
عنوان

مامالی و کوهستان

| مشاهده متن کامل بحث + 17193 بازدید | 191 پست
خلاصه که این سفر یکی از بهترین سفرهای مامالی شد و کلی تو همون حال و هوای سفر، درس زندگی گرفتم( تو ت ...

من کلا کاری به حجابت ندارم ولی این که گفتی زمین خصوصیه درست .ولی حالا که تو سایت عمومی گذاشتی دیگه خصوصی نیست خواهر   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عکسهای روح نوازی!به اندازه ۲دقیقه سفرکردم اونجا!

متشکرم

همسر من بچه روستا هست،وقتی توو یه پارک و جای خلوتی باشه،توو سکووووت درختا رو نگاه میکنه و به صدای گنجشکا گوش میده،سرشو تکون میده به خاطر حال و هوایی که توو بچگی داشته

سلام الهام عزیزم خوبی دیروز خاموش تاپیک را خوندم خیلی زیبا بود و منا به فکر برد ما هم منطقه کوهستانی ...

بله دقیقا منم به همین فکر کردم 

چرا من از محیط زیبا و آب و هوای خوبمون اینطور استفاده نمیکنم 

همش میشینیم تو خونه و هیچ لذتی از طبیعت نمی‌بریم 

[QUOTE=349947418]وای همون فلفل تندش می ارزه به همه طعم های دنیا عزیزم چه خوب این حس زیبا رو الان ...

درود بر شما مامالی عزیز

چقدر این جمله برای من تلنگر خوبی بود 

واقعا تو کوله بچه هامون برای آینده چی گذاشتیم ؟؟؟

اضطراب درس و مدرسه و کلاس فوق برنامه ...

من کلا کاری به حجابت ندارم ولی این که گفتی زمین خصوصیه درست .ولی حالا که تو سایت عمومی گذاشتی دیگه خ ...

چون یه تاپیک سفرنامه ی من با گزارش همین تذکر دهنده ها بسته شد که چرا نوک قله ی کوه بدون حجاب وایسادی این خلاف قوانین کشوره و تو داری ترویجش میدی! این توضیح برای اونا بود

والبته شما اینجا با همه چی کار دارید.

سلام الهام عزیزم خوبی دیروز خاموش تاپیک را خوندم خیلی زیبا بود و منا به فکر برد ما هم منطقه کوهستانی ...

عزیزم به خدا من اگه تو اون اقلیم زندگی میکردم هر هفته دست بچه ام رو میگرفتم با یه سبد خوراکی میرفتم تو دشت هاش…

حتما عزیزم 

اشکالی نداره

سلام عزیزم انشاالله همیشه به سفروخوشی این ظرف کوچیکه چیه؟ واینکه طرز تهیه لواشکو بهم میگید لطفا

ممنونم

ظرف کوچیک رب الو هستش

لواشک هم میوه ها رو اول پختیم

بعد روی صافی فشارشون دادیم تا گوشت میوه از صافی رد بشه

وتو سینی ها ریختیم

2810