2777
2789
عنوان

مامالی و کوهستان

| مشاهده متن کامل بحث + 17194 بازدید | 191 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماه تون مامالی عزیز، تاپیک هاتون جزو صفحاتی که شده که من میام سایت سرچ میکنم و چک میکنم ...

خوش به حال و روزگار من 

که دختر فهیم و باکمالات سایت اینطور بهم محبت داره

خوش اومدی عزیز دلم

ادب و متانت از ادبیاتت میریزه و من لذت میبرم از حضورت

ممنونم از مهرت

[QUOTE=349975789][QUOTE=349961574][QUOTE=349947418]وای همون فلفل تندش می ارزه به همه طعم های دنیا ...

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سلام الهام عزیزم خوبی 

دیروز خاموش تاپیک را خوندم 

خیلی زیبا بود و منا به فکر برد 

ما هم منطقه کوهستانی هستیم 

اطرافمون باغ های میوه و گندمزار

با خودم گفتم چرا از این طبیعت و هوای دلچسب استفاده نمیکنم 

و این استفاده نکردن یک جور ناسپاسی هست 

به خودم قول دادم در لحظه زندگی کنم و از زیبایی ها با بی توجهی عبور نکنم.

اجازه دانلود عکس های تاپبک هات را میدی؟؟

🌺 
خلاصه که این سفر یکی از بهترین سفرهای مامالی شد و کلی تو همون حال و هوای سفر، درس زندگی گرفتم( تو ت ...

ماشالا چه عکس زیبایی ...امروز حالم خیلی خوب نبود تاپیک شمارو دیدم بهتر شدم بااین عکس هاتون 

حق داریحق داریحق داریجلوی اشک هات رو‌اصلا نگیرتا میتونی عزاداری کن عزیزممسیر ابدیش پر نوراین راهو هم ...

ممنونم دوست عزیزم🌹♥️

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

مامالی عزیزم انشالله همیشه خوشحال و شاد باشی😍❤️❤️

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️
خوش به حال و روزگار من که دختر فهیم و باکمالات سایت اینطور بهم محبت دارهخوش اومدی عزیز دلمادب و متان ...

ممنون از حسن ظن تون عزیز دل❤

مرسی که هستین🤗🥰🥰🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

2810