2777
2789
عنوان

پسر دو ساله ی خشن

67 بازدید | 13 پست

خانوما لا پسرم چیکار کنم؟ دست بزن داره. همش منو میزنه. یعنی مدااااام داره یا نیشگونم میگیره یا میزنه. بی دلیل

دکتر هم بردمش داروهای بیش فعالی هم میخوره ولی این دست بزنش اصلا قطع نمیشه. دستشو میگیرم میگم کار بدیه نزن. نمیخندم و جدی میگم ولی تا دستش آزاد میشه باز میزنه.

به خدا خسته شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدت اینحوری هستن پسر منم همین بود ،موهامو میکشید همسرم میگفت باید حواسش پرت کنیم تابیخیال بشه راس ...

بیین پسر من همش جیغ و داد میکنه. مثلا خورشت میریزم رو برنج جییییییییغغغغغغغ میزنه خودشو میزنه چرا ریختی حالا هرکاری میکنم مگه راضی میشه.

یا مثلا میگه عروسکمو چرا از رو اپن برداشتی گذاشتی زمین. هواااار و نعره میکشه

دیگه بردمش بهش داروی بیش فعالی دادن

گرچه چندان هم اثر نکرده

این دست بزنش هم اعصاب برام نزاشته. خیلی تلاش میکنم نزنم ولی واقعا گاهی اعصابم نابود میشه منم یکی میزنم

خوب نگفت دوسالگی زوده برا تشخیص بیش فعالی؟چون اکثر پسر بچه ها شیطون ان

نه از رفتارش گفت بیش فعالی داره. ببین اصلا بحث شیطنت نیست

شلوغیش ایراد نیست 

خیلییییییییی جیغ میزنه

انقدر که صداش میگیره و حالت تهوع میگیره و بالا میاره

خوابش کمه. مثلا صبح ساعت ده بیدار شه تا شب نخوابه هم شب ساعت دو با بدبختی میخوابه. اونم دعواش میکنم و میخوابه.

خیلییییی هم کتک میزنه

پارک نمیتونم ببرمش

شهربازی و خانه بازی نمیتونم ببرمش

همه رو میزنه

نه از رفتارش گفت بیش فعالی داره. ببین اصلا بحث شیطنت نیستشلوغیش ایراد نیست خیلییییییییی جیغ میزنهانق ...

نمیدونم عزیزم واقعا چون پسرت ندیدم پسر خودم تو این سن این حالت ها داشت دقیقا البتع زدن نداشت خیلی ،منم فکر میکردم بیش فعال یعنی نه فقط من اطرافیانم هم همینو میگفتن بعد ک بزرگ شد خودش بهتر شد