2777
2789
عنوان

دختر کلاس اولی من

2042 بازدید | 65 پست

دخترم کلاس اول دیروز اومده میگه حواسم به کتاب نبود معلم با کتاب زد تو سرم

یا میگه معلمشون گفته اگر حواستون به کتاب نباشه گردنهاتون میبرم

تازه یکهفته کلاسها شروع شده هروقت شوهرم دنبال دخترم میره بهش میگه دخترتون کند آخه اول دبستان میخوایی چه جور بنویسه

بنظرتون این طرز حرف زدن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا شروع کلاسها به مدیر اطلاع بدیم یا صبر کنیم

شوهرم میگه قرار اینجور ادامه بده آموزش و پرورش شکایتش میکنم

ببخشید خیلی طولانی شد

جامعه خوب دخترانی خوب تربیت میکند//و دختران خوب، جامعه خوب را …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم میرم کلاسش رو عوض میکنم ...یعنی چی از الان بچه رو از کلاس ومدرسه زده میکنه

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

منم مشکل شما رو داشتم ولی معلم بچم نمی زد فقط دعوا می کرد منم رفتم مستقیم گفتم بچه من باهوشه هم خوندن بلده هم ریاضی شما رو خیلی دوست داره ولی میگه شما اونو دوست ندارید معلمش خیلی جا خورد کلا الان پسرم میگه باهام خوب شده به مدیر بگی بدتر میشه منم کلاس اوله پسرم😐

دنیا اونقدرها جدی نیست   

پارسال پیش دبستانی بود اینقدر معلم مهربون بود هروقت میرفتیم میگفت سحر عالیه حتی اگر تو نوشتن ضعیف بود یا بازیگوش بود

طفلکي. کلاس اولي چه توقعي دان واقعا. اصلا صبر نکن به نظرم. چون اگه از اول زده بشه .علاقمند شدنش سخته. اينجوري اعتماد به نفسش هم کم ميشه.

امام صادق علیه السلام:اگر انسانی، انسانی را به خاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود
منم مشکل شما رو داشتم ولی معلم بچم نمی زد فقط دعوا می کرد منم رفتم مستقیم گفتم بچه من باهوشه هم خوند ...

خداییش دخترم باهوشه چون پیش دبستانیش مثل اول بود همه چی یادشون داد