2777
2789
عنوان

دختر کلاس اولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام اول از مادرای دیگه تحقیق کنید ، بعد با خود معلم محترمانه صحبت کنین اگه فایده نداشت حتما به مدیر بگین، یا وقتی باهاش صحبت کردین با مدیر هم حرف بزنین اما فقط بخاطر اینکه در جریان باشه نه اینکه فعلا دخالتی بکنه

خداییش دخترم باهوشه چون پیش دبستانیش مثل اول بود همه چی یادشون داد

عزیزم باهوشم نباشه معلم حق نداره همچین رفتاری داشته باشه ... فکر میکنید اگر یکماه صبر کنید معجزه میشه و معلمه هدایت میشه؟؟؟!!!نخیر فقط بچتون بیشتر آسیب میبینه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
عزيزم شكايت باعث لجبازي ميشه، برو مدرسه و با خودش حرف بزن. بگو كه درسته شما خسته ميشيد ولي بچه هاي ا ...

بعد چهار ماه استراحت تازه یه هفته است اومدن سر کار ... چه خسته ای میشن ؟؟تو رو خدا از این که هستن متوقعترشون نکنید

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
بعد چهار ماه استراحت تازه یه هفته است اومدن سر کار ... چه خسته ای میشن ؟؟تو رو خدا از این که هستن مت ...

عزيزم بچه هاي اين دوره زمونه خيلي شيطونن. بخدا ما با يكي دوتا نميتونيم سر و كله بزنيم. واقعا انرژي ميخاد تدريس.... وقتي معلم ببينه متوجه زحمتش هستيم، دلگرم ميشه. 

اينجورى اعتماد ب نفسشو ميگيره

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
عزيزم بچه هاي اين دوره زمونه خيلي شيطونن. بخدا ما با يكي دوتا نميتونيم سر و كله بزنيم. واقعا انرژي م ...

عزیزم هر کاری زحمت داره معلم احترامش و جایگاهش محترمه ولی حق و جایگاه دانش آموزم سر جای خودش... ایشون تحت هیچ شرایطی حق نداره بچه رو آزار بده

عزيزم بچه هاي اين دوره زمونه خيلي شيطونن. بخدا ما با يكي دوتا نميتونيم سر و كله بزنيم. واقعا انرژي م ...

در ضمن معلمو که بزور نیاوردن معلمش کنن . خودش خواسته و میدونسته که قراره با کودک کار کنه و شیطنت هم جزئی از دوران کودکیه . پس این بهانه هایی که میارید موجه نیست

عزیزم هر کاری زحمت داره معلم احترامش و جایگاهش محترمه ولی حق و جایگاه دانش آموزم سر جای خودش... ایشو ...

من كه نگفتم ايشون حق داره، قطعا حق نداره ولي من به نوبه خودم حاضر نيستم معلم بشم، از بس كه بچه ها  شيطون شدن. من برادرزاده هاي خودمو ميبينم. انقدر  با انرژي و حاضر جوابن و حالا تو هر كلاسي هم از اين شيطونا زيادن😉

عزیز من نمی دونم چرا معلم ها متوجه نمی شن اینده یه بچه دستشونه مدرسه پسر من با کلی تست هوش و دنگ و فنگ ثبت نام کردن همه بچه ها از پیش دبستانی خود مدرسه هستن پارسال تو پیش دبستانیش هر کی یکم  کندتر بود و تو مدرسش راه ندادن همه پدر و مادرا تحصیل کرده تا مدرک تحصیلی ما رو هم گرفتن بعد بچه هایی که نصفشون خوندن و بلدن و کلا ضریب هوشی خوبی هم دارن و اذیت می کنن تو اول حالا شما  ببین چقدر معلم های حالا کم صبرن

دنیا اونقدرها جدی نیست   
در ضمن معلمو که بزور نیاوردن معلمش کنن . خودش خواسته و میدونسته که قراره با کودک کار کنه و شیطنت هم ...

شما ظاهرا حرف منو متوجه نشديد، من اصلا موافق تنبيه كودك نيستم. ولي نظرم اين بود كه با زبان خوش و به قولي هندونه گذاشتن زير بغل معلم جريانو حل كنن ، نه اينكه با شكايت به مدير و آموزش و پرورش باعث  لجبازي و كينه ورزي بشن و كودك امنيتشو از دست بده