2777
2789
عنوان

تجاوز به روحوجسممم مادرهابیان بخوننن

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 42 پست
اازون محل رفتیم دیگه ومن خوشحال بودم وهمه چی اروم بودش دوسال بودرفته بودیم حدودا 8یا9سالم بودش کامپی ...

بعدداداشموگفت اینجاوایستا تواون سیدی جای خونه مون هستش باابجیت بریم بیاریم دودل شدم گفتم نمیشه فقط اینومیدونستم بدون اجازه خونه هیچکس نبایدبری اصرارکردبیابریم سریع برمگیردیم داداش منوگذاشت درمغازه رفتیم درحیاطوبازکرردش گفتش بیا داخل گفتم نه گفت بیا توحیاط واستارفتم توحیاط دروبستش رفت توخونه یادمه خونه یه زیرزمین بودش ویه همکف تواون زیر زمینی یه مرده وبودش داشت تریاک میکشیدش دقیقااا یادمه اون صحنه هارووو لحضه به لحضه اش ترس دیگه تموم وجودموگرفته بودش اخه ماتریاکی اون موقع دورمون نداشتیم وادم تریاکی اون زمان هابرای مابچه هاخیلی چیز عجیب وترسناکی بودش فک میکردیم کیه میگفتن یاروتریاک میکشه اومدم برم بیرون پشت درچفتی داشت یاهمون قفل هاکه به دروصله بسته بودش بازکردم وباتموم وجودم فرار کردم رفتم دست داداشم وگرفتم وفقط دویدم رفتم نمیدونم واقعا اگرمیموندم چه بلایی سرم میومدش

شما حس ششمی لطفا میگی کی بهم زنگ میزنه بهم میرسیمنتیجه عملم خوبه خواهش میکنم همشون جواب بده

زنگ که میزنه احتمالا ۲روز یا ۲ هفته

نه نمیرسین

متوجه نشدم منظور از نتیجه عمل یعنی چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدداداشموگفت اینجاوایستا تواون سیدی جای خونه مون هستش باابجیت بریم بیاریم دودل شدم گفتم نمیشه فقط ا ...

زمان زیادی اونجانبودم واگراون مردتریاکی نبودش شایدفرار نمیکروم ومیدونم یه بلایی سرم میومدش چون چهره چندش مرده رویادمه حالاکه فکرمیکنم میدونم یه مرد وحشی وشهو.. تی اشغال بوده هیچوقت ایناازذهنم پاک نمیشه من خودم سه تابچه دارم ازهمون 4سالگی بهشون گفتم هیچ کس نبایدبه اندام خصوصیتون دست بزنه هیچکس نباید باهاتون حرف خصوصی بزنه وهمیشه بهشون میگم هراتفاقی افتادهرچقدربد اگرازپددتون ترسیدین حتمابایدمن بدونم حتماااااهیچوقت بچه هاتون روحتی پیش افراردرجه 1مثل دایی یاعموتنهانزارین اون بچه هیچوقت شایدشبیه من نتونه بگه چی سرش اومده شایدبگین ایناچیزینبوده ولی بخدابوده من اگرازاون خونه فرار نمیکروم شایدبهم  تجاوزمیشدش ودرنهایت کشته میشدم دقیقاا بااینکه دیگه تواون شهرنیستم خونه ای که یارومنوبردیادمه کله کچلشویادمه چشمایه ازکاسه دراومده اشویادمه ولی تابه امروزبه هیچکس نگفتم 

من قربانی تجاوزم از تاپیک میرم بیرون چون حالم بد میشه

عزیزممم حق داری خیلی سخته منم هنوزروحم درگیره دوست دارم دم دستم بیان تیکه تیکه شون کنم بخصوص که خودمم سه تابچه دارم وبرای همچین شغال هایی دختروپسر فرق نداره فقط وفقط بایدبه بچه هامون یادبدیم واموزش ددست

عزیزممم حق داری خیلی سخته منم هنوزروحم درگیره دوست دارم دم دستم بیان تیکه تیکه شون کنم بخصوص که خودم ...

😔😔😔😔😔

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

گلم دختر هرچقد آگاهی داشته باشه باز زورش نمیرسه، خانواده هم هرچقدرررر مراقب باشن باز روزهایی هست ک ت ...

درسته ولی من اگرمیدونستم اون یارونبایددستمالی بکنه به مادرم میگفتم وهرگرمنودیگه اونجانمیفرستادش یایه برخوردباهاش میکردن کسافت شغال وقتی یادم میادچیکارکرده تهوع میگیرم