2777
2789
عنوان

دیابت در بارداری به کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 59 پست
اره اگه ازمایش بدم پایین اومده باشه دیگه یکم سبکترش میکنم چون اینطوری یه وقتایی گرسنه میشم فقط خیار ...

عزیزم 

مثلا مرغ و اب پز کن یا گریل کن بخور 

کنارش تا میتونی سبزیجات مصرف کن 

ماست و پنیر کم چرب بخور

کلا ارد سفید و حذف کن 

نون هم جو مصرف کن 

یا گندم سیاه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو بودم دوسه ماه آخر رفتم تو رژیم،ولی سه هفته مونده به زایمان رفتم دکتر غدد گفت هرکس بهتگفته ...

حتما دکتر خوبی بوده خدا خیرش بده راحتت کرده اخه من هنوز ۱۱ هفتم حالا حالاها باید رعایت کنم و حواسم باشه من اگر قندم بیاد پایین و بالا نره بازم زیاده روی نمیکنم و کلا شیرینیجات رو حذف میکنم

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  
حالا اگه حالت تهوع اینا نداری،ظهرا ران کامل بذار بپزه بخور نون هم سنگگ بخور،مغزیجات بخور

حالت تهوع ک ندارم و کلا رژیممو محدود کردم به چیزایی ک قند نداره 

خیلی سعی کردم ک سمت سالم خوری برم و همه تلاشمو واقعا دارم میکنم

قندت ناشتا مهمه که برا شما بالاست باید رعایت کنی 

اگه با رژیم کم بشه و کنترل  که حله 

اگه نه خدایی نکرده انسولین باید بزنی پس حتما حتما رعایت کن 

از دکترت رژیم غذاییی بپرس سرخودم چیزی حذف و اضافه نکن چون بحث وزن گیزی جنین هم هست مثلا نمیشه برنج نخوری مطلق که باید جایگزین بزاری براش به خاطر ویتامین هاش حتما با دکتر هماهنگ باش یا دکتر تغذیه برو خودت نمیتونی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
حالت تهوع ک ندارم و کلا رژیممو محدود کردم به چیزایی ک قند نداره

کربوهیدرات 

نه صرفا شیرینی جات 

عزیزم مثلا مرغ و اب پز کن یا گریل کن بخور کنارش تا میتونی سبزیجات مصرف کن ماست و پنیر کم چرب بخورکلا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ولی سختی کار اینه ک هنوز ۶ ماه مونده تا زایمان و احساس میکنم از رژیم و خوردن غذاهای رژیمی خسته بشم 

منم قندم همین حدود بود البته من قبل بارداریمم همین بودم الان بامیه میریزم روی اب حلقه حلقه میکنم یه ...

هر روز استفاده میکنی عزیزم؟رژیمم داری به همراهش؟

سبزی و سالاد هم خیلی کمک کنندس و برنج اصلااا خالی نخور تو نباید رزیمی بگیری بچه اسیب بزنه بزنجتو با عدس و ... مخلوط کن عالیع خیلی کمک کنندس همراه برنجم نون نخور اصلا درضمن زیر نظر مشاور باش 

اخه برای خواهرم توی یک هفته از ۹۴ رسید به ۷۶ ولی اون تقریبا هر وعده فقط نون جو با پنیر میخورد همین

منم توبارداری قند داشتم همین فرمونو برو ولی کامل قطع نکن مثلا کمتر بخور

همیشه با غذات کاهوی فراوان بخور شنبلیله هم خوبه آبم زیادبخور

مرسی عزیزم از راهنماییت ولی سختی کار اینه ک هنوز ۶ ماه مونده تا زایمان و احساس میکنم از رژیم و خوردن ...

خواهش میکنم 

حق داری 

واقعا سخته هی مدام کنترل کنی 

بعذم از داروخانه میتونی از این دستگاه های کنترل قند بخری 

اعداد و یاد داشت کن یکبار صبح از خوتب  پا میشی خون میگیری ناشتا یکیارم نیم ساعت بعد صبحونه 

ناهار و شامم همینطور 

اینجوری دستت میاد چی بخوری یا نه بالا پایین اومدن قندتو میفهمی استرستم کمتره 

هر روز استفاده میکنی عزیزم؟رژیمم داری به همراهش؟

نه من اصلاا رژیم نگرفتم چون قند بارداری نبود همیشه همبن بوده قندم هفته ای یبار میخورم گاهی ام اصلا نمیخورم یادم باشه میخورم

2810