2777
2789
عنوان

دیابت در بارداری به کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 59 پست
وای دقیقا یخچالو ک باز میکنم هندوانه میبینم میخوام براش غش کنم ب شدت هوس پیتزا کردم ولی اونم میترسم ...

من دکترم گفت از همچی بخور. نزار هیچی رو دلت بمونه ولی ازش کم بخور. میگفت همینجوری تا هفته ۱۷ حالت تهوع و اینا زیاد داری و ممکنه بی اشتها بشی نسبت به غذا. رژیم اصلا بهت نمیدم. ان شاالله مشکلی پیش نیاد واسه جفتمون

و خدایی که در این نزدیکیست 
اصلا برنج نمیخورم فقط مهمونی ک رفتم مجبور شدم یه کفگیر خوردم سبزیجات و خیار و گوجه هم همیشه میخورم و ...

حساس نشو همین حساسیت هم قندت رو بالا می‌بره اینا رو رعایت کن نشد دکتر قرص میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دکترم گفت از همچی بخور. نزار هیچی رو دلت بمونه ولی ازش کم بخور. میگفت همینجوری تا هفته ۱۷ حالت ته ...

انشاالله نینی هامونو با سلامتی و دلخوشی بغل بگیریم 

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  
حساس نشو همین حساسیت هم قندت رو بالا می‌بره اینا رو رعایت کن نشد دکتر قرص میده

اره ولی من کلا یکم ادم حساس و ترسویی ام بخاطر همین اینجوری میشم

همچنان رژیمت رو ادامه میدی یا یکم سبکتر شده رژیمت؟

نه سبکتر کردم.اوایل مثل شما ترسیدم سفت و سختتر بود.ولی کلا این شیرینجات و شکلات بذاری کنار خوبه مفید نیستن

وای دقیقا یخچالو ک باز میکنم هندوانه میبینم میخوام براش غش کنم ب شدت هوس پیتزا کردم ولی اونم میترسم ...

عزیزم یکم بخور.نگزان نباش.منم اوایلش خیلی استرس کشیدم بعد گفتم نهایت انسولینه دیگه مگه چیه.دیگه ارامشم بیشتر شد.ذشمام از هر چیزی کم بخور چیزی نمیشه

نه سبکتر کردم.اوایل مثل شما ترسیدم سفت و سختتر بود.ولی کلا این شیرینجات و شکلات بذاری کنار خوبه مفید ...

اره اگه ازمایش بدم پایین اومده باشه دیگه یکم سبکترش میکنم چون اینطوری یه وقتایی گرسنه میشم فقط خیار میخورم اونم ک سیرم نمیکنه اصلا

عزیزم یکم بخور.نگزان نباش.منم اوایلش خیلی استرس کشیدم بعد گفتم نهایت انسولینه دیگه مگه چیه.دیگه ارام ...

منم با خودم میگم اما از انسولین و اینام میترسم ک بعد از زایمانم باهام بمونه و همش انسولین بخوام بزنم

کربوهیدرات و چربی رو باید حذف کنی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
توکل کن به خدا تو بارداری کلی شرایط سخت پیش میاد نباید استرس داشته باشی توکل کن

توکل ب خدا ایشالا خودش کمکم کنه من بارداریمو با سلامتی تموم کنم و ب بچم اسیبی نرسه ایشالا

منم مثل تو بودم دوسه ماه آخر رفتم تو رژیم،ولی سه هفته مونده به زایمان رفتم دکتر غدد گفت هرکس بهتگفته دیابتی غلط کرده هرروز صبح نصف قرص متفورمین بخور هر چی خواستی بخور،یعنی هر دکتری یه چیز میگه ولی کلا پیش دیابت شدیم رفت 

2810