2777
2789
عنوان

دیابت در بارداری به کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 59 پست
قندت ناشتا مهمه که برا شما بالاست باید رعایت کنی اگه با رژیم کم بشه و کنترل که حله اگه نه خدایی نکر ...

اونو ک حتما میرم فقط این مدتو رعایت میکنم تا ببینم جواب ازمایشم چی میشه اگه انشاالله بیاد پایین اونوقت میرم دکتر تغذیه

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونو ک حتما میرم فقط این مدتو رعایت میکنم تا ببینم جواب ازمایشم چی میشه اگه انشاالله بیاد پایین اونو ...

ایشالا 

عزیزم قند بارداری با زایمان از بین میره فقط فقط باید مراقب باشی پرهیز کنی وگرنه خدایی نکرده ممکنه بچه مبتلا بشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شیرینیجات مصنوعی و نوشابه اینارو حذف کامل کنی برنجم کم بخور سنگگ بخور میان وعده دوتاگردو بخور ۵تاپس ...

خداکنه بیاد پایین اینارو کلا حذف کردم خیلی حواسم هست فقط روزی یه سیب میخورم نمیدونم اون باعث میشه قندم بره بالا یا نه البته سیبشم بزرگ نیست و سیب ترشه

ایشالا عزیزم قند بارداری با زایمان از بین میره فقط فقط باید مراقب باشی پرهیز کنی وگرنه خدایی نکرده م ...

خدانکنه بچم مبتلا بشه من همه همه تلاشمو میکنم ک جفتمون این دوره بارداری رو ب سلامت بگذرونیم

خدانکنه بچم مبتلا بشه من همه همه تلاشمو میکنم ک جفتمون این دوره بارداری رو ب سلامت بگذرونیم

ایشالا 

خدا نکنه عزیزم اینو گفتم که مصمم تر باشی  دخترخاله منم قند گرفت تو بارداری ولی رعایت کرد خودش و دخترش اوکی بودن 

بعد زایمان تموم شد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خداکنه بیاد پایین اینارو کلا حذف کردم خیلی حواسم هست فقط روزی یه سیب میخورم نمیدونم اون باعث میشه قن ...

بجز اون میوه ای شیرین دیگه نخوری نه نمیبره بالا .

من باردارنیستم اما ازعیدمتوجه دیابتم شدم باتغذیه خیلی اومد پایین قندم

سبزی و سالاد هم خیلی کمک کنندس و برنج اصلااا خالی نخور تو نباید رزیمی بگیری بچه اسیب بزنه بزنجتو با ...

نه تمام سعیم اینکه چیزای مفید بخورم و یه وقت گرسنه نمونم ولی واقعا یه وقتایی میمونم چی بخورم گشنه میمونم

بجز اون میوه ای شیرین دیگه نخوری نه نمیبره بالا .من باردارنیستم اما ازعیدمتوجه دیابتم شدم باتغذیه خی ...

نه فقط روزی یه سیب میخورم دیگه اصلا میوه شیرین نمیخورم

ایشالا خدا نکنه عزیزم اینو گفتم که مصمم تر باشی دخترخاله منم قند گرفت تو بارداری ولی رعایت کرد خودش ...

متوجه شدم عزیزم ممنونم بخاطر دلسوزی و مهربونیت

متوجه شدم عزیزم ممنونم بخاطر دلسوزی و مهربونیت

قربونت عزیزم ❤️🙏🏻ایشالا سلامت زایمان میکنی نگران نباش

منم توبارداری قند داشتم همین فرمونو برو ولی کامل قطع نکن مثلا کمتر بخورهمیشه با غذات کاهوی فراوان بخ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت حتما رعایت میکنم

2810