2777
2789

سلام من ۱۱ هفته باردارم و هفته پیش جواب ازمایشم اومد قندم ناشتا ۹۸ بود الان رژیم میگیرم شیرینیجات،برنج،ماکارونی،سیبزمینی،نون لواش و بربری اصلا نمیخورم نون فقط سبوس دار اونم فقط وعده صبحانه میخورم همش اش و سوپ و مرغ میخورم میوه هم روزی یک دونه سیب چایمو تلخ یا نهایتا با سه چهارتا کیشمیش کوچیک ک رو ب ترشی میزنه ولی نمیدونم دیگه باید چکارایی انجام بدم که قندم پایین بیاد یکشنبه هفته بعد باید برم ازمایش استرس دارم ک نکنه قندم پایین نیاد الان تقریبا یک هفتس ک رژیم دارم ولی خیلی نگرانم لطفا اگه راهی دارید و تجربه ای دارید راهنماییم کنید ممنون میشم

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  
پایین نمیاد زیاد رعایت کنی بالا نمیره نترس همینجوری ادامه بده

اخه برای خواهرم توی یک هفته از ۹۴ رسید به ۷۶ ولی اون تقریبا هر وعده فقط نون جو با پنیر میخورد همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.نگران نباش با همین رعایت میاد پایین به امید خدا.منم قندم اوایل بارداری۱۰۶بود همین رعایتای شما رو کردم اومد پایین.همون شیرینیجات حذف شه خوبه.نون سنگگ.سبزیجات با غذا هم مفیده.مایعاتم زیاد بخور

سلام.نگران نباش با همین رعایت میاد پایین به امید خدا.منم قندم اوایل بارداری۱۰۶بود همین رعایتای شما ر ...

همچنان رژیمت رو ادامه میدی یا یکم سبکتر شده رژیمت؟

نگران نباش همین قدر بمونه خوبه.استرس خودش قند رو بالا میبره

اره بهم گفتن منم اوایل بارداریم خیلی فشار روحی و روانی روم بود اصلا از لحاظ غذایی هم رعایت نکردم نوشابه راحت میخوردم و شیرینی جات متاسفانه الان اینجوری شد

اخه برای خواهرم توی یک هفته از ۹۴ رسید به ۷۶ ولی اون تقریبا هر وعده فقط نون جو با پنیر میخورد همین

ایشالا که برا شمام بیاد منم خواهرم رفت دکتر رژیم نوشت ولی ثابت مونده ولی خب دیگه یکی دوماهم تحمل کنه تمومه

ایشالا که برا شمام بیاد منم خواهرم رفت دکتر رژیم نوشت ولی ثابت مونده ولی خب دیگه یکی دوماهم تحمل کنه ...

همین ک ثابت هم بمونه خیلی خوبه بالا نره ک خدایی نکرده بخوام دارو یا انسولین استفاده کنم

با غذا حجم زیادی سالاد و سبزیجات بخور البته بهتره قبل غذا بخوریتو برنج سبوس بریزسویق جو بخور قند رو ...

اصلا برنج نمیخورم فقط مهمونی ک رفتم مجبور شدم یه کفگیر خوردم سبزیجات و خیار و گوجه هم همیشه میخورم ولی خب بدجوری فکرم درگیر شده و نگرانم میکنه هرچیزی میخوام بخورم کلی با خودم کلنجار میرم و اخرشم هیچی نمیخورم

منم ۱۰۲ بودم ناشتا. هم هفته شمام ولی همش چیزهای شیرین ویار میکنم. لعنتی همش فصل هندونه و انگور.از او ...

وای دقیقا یخچالو ک باز میکنم هندوانه میبینم میخوام براش غش کنم ب شدت هوس پیتزا کردم ولی اونم میترسم بخورم رعایت رژیمم واقعا کار سختیه اما بخاطر سلامت خودم بخاطر سلامت جنینم مجبورم ک رعایت کنم

2810