2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده پزشکی میخواد بره نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 174 پست
ببین عزیزم ایشون میگه با نمره خوب دیپلم تجربی گرفتم پس یعنی میتونه تو پزشکیم خوب باشه چون رشتش همینه ...

دوست منم سرکار میره و نمرات تجربی خیلی خوبم داره هوش بالایی داره بحث  پول پدر مادره  منم اگه تهران بودم پولدار کلی رشته هنری و ورزشی میرفتم من تو چولغوز آباد با بی پولی 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
چطور؟ من انسانی خوندم تجربی نیستم

من برام مهم نیست بره یا نره ولی ۹۹ درصد اینایی که حمایت میکنن با رتبه خوب تو رشته تاپ و بدون سهمیه درس نخوندن که بدونن چ زحمتی داره لطفا همینطوری به کسی نگین حسود شاید یسریا دارن از حقشون دفاع میکنن دلیل نمیشه حسود باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینایی ک میگن حقشه مطمئن باش ی مشت سهمیه ای ان حالا اینم مدال آورده تلاش کرده ولی واقعا حقش نیست بره ...

😂دقیقا 

من هیچ دانش آموزی رو ندیدم بچه حقشه یا  آب از سرشون گذشته و اهمیت نداره  یا سهمیه ای هستن 

2805
ببخشید پس رتبه یک کنکور رو هم لطف کنن یه مدال المپیک بهش بدنآخه چه ربطی داره؟ هر کسی تو یه زمینه ای ...

چون تو ایران دختر زیاد المپیک نرفته باید اینجوری بزرگشون کنن

من خودم افتخار میکنم به اینجور دخترا و واقعا خوشم میاد 

ولی واقعا حقش نیست پزشکی !

نمیدونم چرا بعضیا انقدر  ماله میکشن 

چقدر ساده است دختره پس تا اخر عمرش مسخره اش میکنن که خودت نخونده رفتی مگس هم مطب اش نميره امیدوارم ا ...

😂همون بره هم  هیچ کی تشویقش نمیکنه برعکس المپیک 

نمیدونم ذوق چی پزشکی رو داره

اونایی که تو همه تایپیکا دارین خودکشی میکنید که پزشکی نمیره و چرا حرف در میارین و جبهه بیخود میگیرین 

همین الان تو شبکه دو گفت از اول مهر میره پزشکی اونم دانشگاه تهران

حداقل اونایی که سهمیه دارن کنکور میدن همین جوری خر تو خر نمیرن دانشگاه

اونایی که پزشکی میخونند میفهمن همین جوری یکی رو قبول کردن یعنی چی  نه یه مشت بی سواد که فقط میخوان یه حرفی بزنن و بگن حقشه و فلان

تو از حق خودت ببخش

اینطور که شما میگی نیست به هر حال تو دانشگاه امکانات استفاده میکنه و بعد هم جون مردم در خطر میفته در ...

جون مردم ؟ شما از کجا میدونی ایشون چه رتبه ای تو دانشگاه داشته که این طوری راجبش صحبت میکنید؟

جوایز حق اجتماعیش هست ، جای تحصیل رو برای هیچ ورزشکاری نمیگیره

من برام مهم نیست بره یا نره ولی ۹۹ درصد اینایی که حمایت میکنن با رتبه خوب تو رشته تاپ و بدون سهمیه د ...

هیچ ربطی ب من ندارع خب ن تاییدش میکنم و نه رد فقط گفتم  زحمت کشیده بنده خدا اون موقع ک مدال گرفت همه خوش و بش میکردن الان میبینم چ حرفایی در میارن تعجب میکنم منظورم از حسود همونا بودش ن شما 

آخه اگه میتونس که کنکور میداد این همه اصرار نمی کرد تازه سهمیه هم نمیخواد میخواد مستقیم برا دانشگا ...

شما فکر میکنید با موقعیت ورزشکار المپیکی طرف نبودید ک شرایطش زو بدونید عزیزم 

ان شالله حقی از کسی ضایع نشه ک نمیشه چون تو قانون سهمیه برای المپین ها تعریف شده 

مثل پسرها ک معاف میشند و این قوانین تو همه کشورهای دنیا هست 

برنامه زنده اورده بودش شبکه دو.گفتش دیپلم تجربی دارم و میخام رشته پزشکی برم. مجری گفت اره رییس جمهور ...

چرا خقشه؟  

سختی کشیده ولی نه برا پزشکی 

خدایی بابت المپیک هم کم تقدیر نکردن و به حقش رسید واقعا 

بقیش  اضافه  حقوقه

همینو بگو

😂😂اینکه میگن میتونه هندل کنه واقعا عجیبه !

طرف کنکور رو نمیتونه بده 

آخه درس دانشگاه اونم پزشکی که سنگین تره خدایی 😐😂

من فامیلمون یه رشته   خیلی  راحت تر میره ولی میگی خیلییی سخته 

منکه اصلا مصاحبه ای ازش ندیدم ک بگه پزشکی میخوامنمیره بابا الکی شلوغش کردنبا این همه حمله ای ک بهش ش ...

شبکه دو تازه مهمان بود میخواد بره پزشکی تمام شد رفت

خدا لعنتش کنه حروم خور رو

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
جای کسی رو نمیگیره اگه هم برند سهمیه جدا هستند ک اسیبی به کسی نمیرسونه و اینکه ما اصلا سابقه تحصیلی ...

بقیه هم حداقل ۳ سال نشیتن کنکور خوندن پزشکی قبول شدن نتونستن حرفه ای ورزش کنن مدال بیارن 

چه توجیهیه اخه 

هرکس باید راه خودشو بره

2810