2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده پزشکی میخواد بره نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 174 پست
طبق قانون فقط تربیت بدنیهاصلا اومدیمو رفت پزشکی نه مهندسی بنظرتون از دست ما کاری بر میا

اره واقعا مگه میشه مردم مملکت اهمیت نداشته باشن 

ولی نباید کارش رو ماله کشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ تا مدال طلا گرفتنیعنی نفری ۶ میلیارد 😄ولی نوش جانشون ،زحمت کشیدن

میگم من ب شک افتادم نکنه ب هرکدوم ۱۸ میلیارد میدن 😐🤔 تو نت متوجه نشدم دقیق جمعا ۱۸ یا هرنفر ۱۸ .. اووو چخبره خخ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مشکل همینه ماها اشتباه کردیم درس خوندیم باید میرفتیم ورزش میکردیم هم از اون طرف موفق میشدیم همم بدون ...

😂😂دقیقا منم داشتم فکر میکردم همه این کارو میکردن چقدر زندگیشون خوب بود 

2805
اره واقعا مگه میشه مردم مملکت اهمیت نداشته باشن ولی نباید کارش رو ماله کشید

اینهمه سهمیه ای با سلام صلوات میرن 

بعد که میری مطبش واسه مشکل گوارشی استامینوفن مینویسن اینم روشون 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

برنامه زنده اورده بودش شبکه دو.گفتش دیپلم تجربی دارم و میخام رشته پزشکی برم. مجری گفت اره رییس جمهور ...

شما فرض کن عزیزت/بچت  خدای نکرده مریضه 

اگر قبول میکنی ادمی که تخصص ورزشه و وقت نکرده درس بخونه جراحیش کنه حق باشماست 

حقشه پزشکی بخونه 

البته سهمیه هایی که لیاقت ندارن کم نیستن 

اینم روش !

تربیت بدنی هر دانشگاهی که دوست داره می‌تونه بره . پزشکی چه ربطی به ورزش داره ؟

تازه خیلی هم ناراحت بود انگار تقصیر ما هست رفته المپیک و به پزشکی نرسیده 

فقط ایناییکه حمایت میکنن لعنتیا بشینین دو روز درس بخونین واسه کنکور ببینید چقدر سخته دو تا کنکور در سال اینهمه امتحان نهایی سخت 

حتی نقره و برنز المپیاد هم نمیتونن بدون کنکور وارد پزشکی شن

اگه میتونست مدیریت کنه که هم به پزشکی برسه هم به المپیک پس مدیریت می‌کرد به کنکور هم میرسیدپزشکی که ...

😂درسش خوبخ ولی کنکور  نمیتونه بده ...

خدایی خیلی خوبن

😂😂اینکه میگن میتونه هندل کنه واقعا عجیبه !طرف کنکور رو نمیتونه بده آخه درس دانشگاه اونم پزشکی که س ...

خودش میدونه واسه کنکور مخش نمیکشه وگرنه انقدر اصرار نمی‌کرد 

الان المپیک تموم شد دیگه تلاش کنه واسه سال بعد کنکور بده ...

اگه ملاک به نمره دبیرستان بود ک ۷۰ درصد بچه ها معدلشون 18 به بالا اینکه نشد دلیل اونم پزشکی تهران!

همون تربیت بدنی تهران هم زیادیشه 

بره ثبت نام کنه آزاد بخونه...

فقط ایناییکه حمایت میکنن لعنتیا بشینین دو روز درس بخونین واسه کنکور ببینید چقدر سخته دو تا کنکور در ...

همه چیو با هم قاطی می‌کنن 

دیگه وقتی  کسی که مثلا باباش جانبازه خودش هر رشته ای اراده کنه میتونه بره /: همینقد کشکی 

این که خودش رفته المپیک دیگه لابد کاملا حق داره رشته ای مثل پزشکی بخونه !

همیشه قیمه ها قاطی ماست هاست 

ببین عزیزم ایشون میگه با نمره خوب دیپلم تجربی گرفتم پس یعنی میتونه تو پزشکیم خوب باشه چون رشتش همینه ...

به قران من افتخارم میکنم بره پزشکی ولی  بدون سهمیه 

😂آخه حرف شما عجیبه مثلا معدل ۱۸ یا حتی ۱۹ چیز سختی نیست من خودم درسم عالیه 

ولی قضیه کنکور جدا  هست 

حسود  نیستم ولی اون قدر ساده نیستم بگم چون طرف المپیک برده از فردا همه بهش سواری بدن😂😂😂

درک  نمیکنم چرا انقدر پر توقعه

2810