واصلا متاسفانه همینه آخه میگه از بچگی میخوای بره پزشکی خوب میخوند خیلی ها به خاطر پزشکی واقعا از زن ...
الان میگن حقشه واقعا یسریا از خیلی چیزا میزنن تا تو درس موفق شن انوقت یسریا اینجوری چی بگم والا
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما خودت ویدیو اش رو دیدی؟حرف زیاد میزنن تو اینستا ولی بعید میدونم واقعیت داشته باشهناعادلانه هست تا ...
عزیزم تو تلوزیون میگم گفتن ویدیو چی😐 تلوزیون که نمیاد دروغ بگه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
منکه اصلا مصاحبه ای ازش ندیدم ک بگه پزشکی میخوامنمیره بابا الکی شلوغش کردنبا این همه حمله ای ک بهش ش ...
برنامه زنده اورده بودش شبکه دو.گفتش دیپلم تجربی دارم و میخام رشته پزشکی برم. مجری گفت اره رییس جمهور موافقت کرده و ایشونو قبول کردن پزشکی .ولی بنده خدا زحمت کشیده فک میکنم حقشه
بله من نگاه کردم تو تلویزیون خودش گفت رشته پزشکی میخوام و خانوادشم گفتن تو دبیرستان درسش خوب بوده و خودشون گفتن میتونن مدیریت کنن که هم ب پزشکی برسن هم المپیک دوره بعد
ببخشید پس رتبه یک کنکور رو هم لطف کنن یه مدال المپیک بهش بدن
آخه چه ربطی داره؟ هر کسی تو یه زمینه ای تلاش میکنه دلیل نمیشه چون تو تو اینجا موفق شدی اونجا هم موفق باشی تازه ورزش و پزشکی اینا چه ربطی به هم دارن؟تازه اونم پزشکی تهران
برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی.