2777
2789
عنوان

متاهلا شاغل

84 بازدید | 10 پست

شما چقدر تو قسط ها کمک میکنید من این ماه هر چی قسط داشتیم خودم دادم خیلی زورم میاد واقعا اما اصلا دلم نمیاد همسرم بفهمه و خودش م بدهی های دیکه رو داد این ماه سخت بود برامون بنظرتون بکم من دیگ وام ها ر نمیدم یا بی خردیه

بستگی به شخصیت همسرتون هم داره... ولی در کل بیش از حد از خود گذشتگی نکن مثلا یک ماه به خودت برس لباس بخر و فلان.... من هر وقت لازم باشه کمک میکنم اگر نه برای خودم خرج میکنم... همسرمم زیاد مایل نیست از حقوق من استفاده کنه میگه ناراحت میشم تو گناه داری 😂😅

بستگی به شخصیت همسرتون هم داره... ولی در کل بیش از حد از خود گذشتگی نکن مثلا یک ماه به خودت برس لباس ...

اونم همینه ولی حقوقش دیر دادن منم از شانس قرعه م دراومد گفتم نگران نباش ولي زووووورممممم اومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماه اولیه که میخوام حقوق بگیرم نمیدونم چیکار کنم،قسط عقب افتاده داریم شوهرمم میگه کل پولتو بده طل ...

بخدا منم همینم ولی قسط ها از حقوقش بیشتره مجبورم کمک کنمش اگه قسط هاتون برا ی چیز مشترک هس بده

بخدا منم همینم ولی قسط ها از حقوقش بیشتره مجبورم کمک کنمش اگه قسط هاتون برا ی چیز مشترک هس بده

والا دوتاش وام ازدواجه که یکیشو دادیم ماشین خریدیم ماشینم به اسم خودمه یکیشم ۵تیکه از وسایلای بزرگ جهیزیه رو ،یکی از قسطام برای پول پیش خونه بود یکیش قسط بیمه ماشین یکیشم بدهی عروسیه که ۷تومن مونده تموم شه وااای😭چقدم کمه🤣

والا دوتاش وام ازدواجه که یکیشو دادیم ماشین خریدیم ماشینم به اسم خودمه یکیشم ۵تیکه از وسایلای بزرگ ج ...

منم همینم عزیزم تا الان وام ازدواج ت رو خودا میدادی؟ من این ماه باورت میشه ۲۰ تومن قسط دادم