2777
2789
اسم نوزاد میاد کهیر میزنم خداروصدهزار مرتبه شکر از اون مرحله عبور کردم دوتا پشت هم که تا ۳ماه اولشون ...

فقط مریض نشن بقیه سخنیارو رو به جون می‌خریم 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیر دستگاه گذاشتم کامل برطرف شد باز خفیف برگشت، قطره دایمتیکون دکتر داده بهش میدم، من نیم ساعت بعد ا ...

بالا آوردنشون اگه روی وزن گیری تاثیر نذاره کاملا طبیعیه عزیزم. طول میکشه تا دستگاه گوارش نوزاد با شیر مادر سازگار بشه. زردی خفیف هم با زیاد شیر خوردن و زیاد دستشویی کردن خود به خود برطرف میشه. منم مثل شما از مادرم دورم. خدا خودش واسمون آسون کنه ا‌ن‌شاالله.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر شدن حس از خود گذشتگی داره انگار همه وجودت همه تایم زندگیت همه ارامشت همه چیت رو یه دفعه ب یه مو ...

مثل من 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اول همینجوری بود یا الان اینجوری شده؟

از اول بود. نی نی شما چجوریه مگه ؟ دلدرد داره،؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو ایتاس @aneartsgallery
من‌انشالله دوماه خورده ای دیگه نینی بدنیا میادهمش با خودم میگم بعد اون چندروز مراقبت که مامانا میرن ...

منظورت روزاییه که من الان دچارشم، 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکر سخت بگیری سخت میگذره.

بچه من ب شدت شیر بالا میورد شبا خواب نداشت گاهی تا ساعت ۴یا۵ صبح بیدار بودم کولیک داشت اصن ی وضعی منم خیلی سختم بود شرایط افسرده شده بود اگر شوهرم نبود واقعا سرپا نمیشدم ولی ۶ ماهش ک شد شیر بالاآوردنش بهتر شد ۷ الی ۸ ماهگی کلا خوب شد من انقدر داغون بودم هیچ ماهگرد و عکس خاصی از نوزادیش ندارم الانم فقط میخام زودتر بزرگ بشه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
نینیی من ۳۸ روزشه تازه بیرونم کلی میبرمش😶😂تو ماشین اروم میشه میخوابه اگه بالا میاره حتما عاروقشو ن ...

شیر خودتم میدی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اول بود. نی نی شما چجوریه مگه ؟ دلدرد داره،؟

آره دل‌درد داره نفخ داره وقتی خوابش میاد بیش از حد بداخلاق میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخت میگذره؟؟من همش فکر میکنم نمیتونم اشپزی کنم نمیتونم بخوابم چون حساسم باید ۶دونگ حواسم به بچه ...

هم خواب ندارم هم نمیتونم غذا بپزم هم حتی یه حموم برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط ناشکری و بیتابی نکنید که بدتر میشه

بچه من نوزاد که بود خیلی شیر میخورد از نشستن و شیر دادن واقعا خسته بودم

دوماهش که بود نه سینه گرفت نه شیر خشک خورد آرزو میکردم مثل قبل شیر بخوره چون وزنگیریش خیلی کم شد

چهار ماهش شد فهمیدم سنگ کلیه داره و به خاطر همین کم وزن و کم اشتهاس... به خاطر کم وزنی و کم اشتهاییش خیلی اذیت بودم که هفت ماهگی افتاد به دندون درآوردن. الان علاوه بر اونا بی قرار هم هست. غذا و شیر هم خیلی کم میخوره سه ماهه وزن نگرفته.

نه ماهشه  

دعا کنید منم روزای راحتیم برسه

من یه دختر ۹ ماهه دارم،از چهل روزگیش شبانه روز دست تنها بودم و هستم،بچه داری سخت ترین کار دنیاست،دخترم تا ۴ ماهگی کولیک داشت شبا هیچ جوره آروم نمیشد نمیدونستم چیکارش کنم خودمم پا به پاش گریه میکردم،بعد از اون مرحله رسیدم به روزایی که فقط تا ۴ یا ۵ صبح میخوابید منم باید همون تایم بیدار میشدم زیر چشم گود و تیره،موهایی که در هفته چندبار شونه میشد،نه ناهار نه شام هیچی،خیلی روزای سختی بود

الآنم در حال دندون درآوردنه نه میتونه بخوابه نه شیر یا غذا بخوره فقط جیییییغ میزنه منم میخوام فردا ببرم دکتر ببینم چی میگه

کلا مادر شدن فرسنگ ها با روزای قبل زایمانت فاصله داری اصلا یه آدم دیگه ای،من اون اوایل با همه چیز غریبه بودم باورم نمیشد این منم و این بچمه از بس همه چیز غریب و ناآشنا بود برام

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
شیر خودتم میدی؟

عاره عزیزم هم شیر خودم میدم هم شیر خشک دکتر گفت شیر خشکم بده چون وزنش پایین بود بچم iugr بود بچه راحت خور شده چون شیر خشکش دادم سینمو ی ربع ساعت میخوره خسته میشه سریع خوابش میبره نمیدونم چیکارش کنم شیرم کم شده خیلی

2810