2777
2789

دوتا بچه کوچیک دارم کاملا دست تنها و غریب . دارم میمیرم دیگ . اعصاب برای خودم و شوهرم نمونده. بارداری و زایمان خیلی سختی داشتم . دخترم تازه یک ماهش شده و هم ‌کولیک داره و هم رفلاکس ،شب تا صبح و صبح تا شب همش فقط گریه میکنه و بی قراری و ناآرامی . به همه چی هم حساسیت داره فقط نون و برنج میتونم بخورم !! یعنی تو این یک ماه از زندگی سیرم کرده حتی یه لیوان آب نمی‌تونم بخورم . پسرم هم سه سالشه و خیلی شلوغ و لجباز  و البته تا چشم برمیدارم میخاد یه صدمه یا آسیب یا اذیتی بکنه خواهرشو ،یعنی حواسم نباشه میکشه بچه رو . نابود و داغون شدم کاملا . پسرم هم رفلاکس داشت ولی اذیتش کمتر بود و بعداز شیش ماهگی اذیتی نداشت حتی چندتا چندتا دندون دراورد اما اصلا اذیتم نکرد و گریه نکرد و نق نزد . خیلی خوب بود . اما امان از این دخترم که تو همین یک ماه داغونم کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم چهل و نه روزشه تازه دارم عادت میکنم با خوابش کارامو تنظیم میکنم شکم درد و نفخش تازه بهتر شده خدا و شکر 

باید عادت کنیم دا 

منم خونه زندگی رو ول کردم بچم مهم تره فقط در حد شام و نهار کار میکنم 

راستی خانونا نوزاداتونو قنداق میکنین بیرون رفتنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و خدایی که به شدت کافییییست.........
دوتا بچه کوچیک دارم کاملا دست تنها و غریب . دارم میمیرم دیگ . اعصاب برای خودم و شوهرم نمونده. باردار ...

منم واقعا داغون شدم رنگ به صورت ندارم

توانی نمونده در حدی که دارم روزا و ساعتارو میشمارم تا بزرگ شه 😭

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40