2777
2789
عزیزم خدا حفظش کنه چند تا دندون داره؟

مرسی خدا عزیزای شما رو هم حفظ کنه

تا حالا هیچی اینا اولین دندونه که میخواد در بیاره دوتای پایینی

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسسر من طی دو ماه ۶تا دندون درآورده الانم داره هفتمی را درمیاره

عزییییییییزم❤️

واسه آروم شدنش چه کارایی انجام میدی؟

دختر من اصلا اجازه نمیده ژل به لثه ش بزنم،هویج سرد هم دوست نداره تنها چیزی که یه ذره آرومش میکنه خیاره،خیارو به لثه ش میماله دوست داره

الآن بهش پاراکید دادم تا بتونه بخوابه ولی اینم چندان تاثیری نداره واسش

فردا میبرم دکتر شاید قطره ای چیزی بده کمتر اذیت بشه

والا دندون درآوردن از کولیک سخت تره حداقل کولیک که داشت تو گهواره تا حدودی آروم میشد این مرحله خیلی سخت میگذره هم به مادر هم به بچه

پسرم نه ماهشهنه ابدا اینطور فکر نکنباید ببری دکتر باید درمان بشهپسر من نارس بود کم وزن بودرفلاکس و ک ...

تو چهل روزگی چی شد که زردی 18 شد؟ 

یعنی یهو رفت بالا یا همینجوری بالا بود زردی؟ 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دل‌درد داره نفخ داره وقتی خوابش میاد بیش از حد بداخلاق میشه

قلق‌ خوابش باید بیاد دستت.اینکه چه وقت ها و چجوری میخوابه(مثلا اینکه رو پا میخوابه، یا تو بغل یا سرش رو شونه ات باشه) برای دل درد هم گرایب واتر آب رو آتیشه، گیاهی هم هست بی خطر. عاااالیه هاااا

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو ایتاس @aneartsgallery

فک کنم بچه اولته. بچه اول خیلی سخته چون تجربه اصلا نداری بهت سخت میگذره تا عادت کنی. مادری درسته سخته ولی خیلی شیرینه🥰ازش لذت ببر. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو ایتاس @aneartsgallery
عزییییییییزم❤️واسه آروم شدنش چه کارایی انجام میدی؟دختر من اصلا اجازه نمیده ژل به لثه ش بزنم،هویج سرد ...

شاید سرما خورده. دندون قبل از دراومدن از رو لثه پیدا میشه.

الان بچه منم همینه وقتی بیداره مدام غر میزنه.من بردم دکتر گفت هیچی لازم نیست بزنی. ولی یه قطره پاراکید میزدم به لثه اش یا همون ژل دنتی کید نیم ساعت آروم میشد. منم قبل غذا براش میزدم.

توی کامنتای قبل نوشتم منم روزای سختی گذروندم ولی این دندون درآوردن واقعا سخته. به‌خصوص که هیچی نمیخوره و وزن نمیگیره.

امیدوارم بچه شما مثل بچه من زود زود دندون در نیاره که بتونه بینش کمی استراحت کنه.

بچه خواهرم نزدیک به یکسالشه از شش ماهگی تا الان ۴ تا درآورده ولی بچه من تو این دوماه ۶ تا  

شاید سرما خورده. دندون قبل از دراومدن از رو لثه پیدا میشه.الان بچه منم همینه وقتی بیداره مدام غر میز ...

رد دندون روی لثهدش مشخصه عزیزم

ان شاالله که زودتر این روزا به سلامتی بگذره

خدا هم به ما مادرا توان و قوت بده

یهو رفت بالارو ۱۱ ۱۰ زیاد ترینش بود که اومد بود تا چهل روزگیزیر ۸ هم نیومد

بعد شما از رنگ صورتش متوجه شدین بردین دکتر؟ 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

12 روزشه یه پسر 3 ساله هم دارم سخت میگذره تو این 12 روز فقط دیروز خودم غذا درست کردم بقیش و یا شوهرم درست کرده یا مامانم ولی خب خیلی سخته شب بیداری هاش و شیر خشکی بودنش و همه چیش سخته تحمل میکنم تا یکم بزرگ تر بشه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
2810