2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر میکنم خیلی سخت گرفتم و داره سخت میگذره 

الکی بچه رو میبرم دکتر واسه زردی خفیف واسه بالا آوردن واسه نفخ و دلدرد

در حالیکه همه اینا با گذر زمان برطرف میشه 

احساس میکنم خیلی عجولم و فرصت نمیدم تا مشکلات خودشون رفع شن 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا هفته پیش که هنوز یک ماهش نشده بود خیلی اذیت میشدم.همه‌ش گریه و دل درد. اولا هنوز معنی گریه هاشو نمیدونستم. به سبک زندگی جدیدم عادت نداشتم. در کل خیلی سخت بود‌. از اول این هفته که یک ماهش شد همه چی عوض شده خیلی بهتره. اصلا دل درد نمیشه.

چندوقت دیگه ی سالش میشه ولی سرویس شدم توی این مدت هیچ کوجا نمیتونستم برم همش خونه بودم الانم البته هستم ولی ی کم بهتر شده شرایط

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
من فکر میکنم خیلی سخت گرفتم و داره سخت میگذره الکی بچه رو میبرم دکتر واسه زردی خفیف واسه بالا آوردن ...

عادیه عزیزم. منم تو یه ماه گذشته واسه زردی و بی قراریاش بردمش دکتر. کار خوبی کردی. به هرحال بازم با دارو میشه تا حدی دل درداشون رو کنترل کرد ولی نگران نباش من یه ماهش شد سختی نگهداریش خیلی کمتر شد. 

تا هفته پیش که هنوز یک ماهش نشده بود خیلی اذیت میشدم.همه‌ش گریه و دل درد. اولا هنوز معنی گریه هاشو ن ...

دارویی چیزی دادی واسه دلدردش؟ 

زردی نداشت؟ 

شیر بالا نمیاره؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندوقت دیگه ی سالش میشه ولی سرویس شدم توی این مدت هیچ کوجا نمیتونستم برم همش خونه بودم الانم البته ه ...

واقعا سخته، کی بشه من بیام بگم یه ساله شده. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارویی چیزی دادی واسه دلدردش؟ زردی نداشت؟ شیر بالا نمیاره؟

دارو هم کولیکز میدادم هم گل گریپ هم دایمتیکون. همه‌شون به بچه‌م میساختن دل درداشو بهتر میکردن.زردی یکم داشت گذاشتیمش ۲۴ ساعت زیر دستگاه خوب شد. شیر بالا آوردنشم که طبیعیه‌. ماشاالله خیلی شکموئه یکمشو پس میاره‌.

واقعا سخته، کی بشه من بیام بگم یه ساله شده.

عزیزممم خیلی زود این روزا میگذره و برات حسرت میشه. با بزرگتر شدنشون مشکلاتشونم بزرگتر میشن. همه پدر و مادرا آرزو میکنن بچه هاشون برگردن به نوزادی. از این روزاش لذت ببر. از بغل کردنش از بوی تنش از لطافت دست و پاهاش از معصومیتش. من بچه اولمه ولی میدونم یه روزی دلم واسه همین سختیا تنگ میشه‌.

2810