2777
2789
عنوان

ختنه در هشت ماهگی

373 بازدید | 44 پست

سلام دوستان پسرم  هشت ماهو ۱۳روزشه چ روشی خوبه برا ختنه ؟

حلقه یا لیزر یا سنتی؟

لطفا از تجربیاتون بگید چند روزه خوب میشه چ پمادی زدین

متخصص مجاری ادراری بردین یا جراح عمومی ،دکتر عمومی متخصص اطفال ؟

دوستان خوب میدونم دیر شده فقط از تجربیاتتون بگید لطفا

بچم چهاردستو پا میره و خیلی بازیگوشه رو شکمم میخوابه 

پمپرز سایز بزرگتر بستین ؟

کسی از شیراز اگه هس دکتر معرفی کنه یا بوشهر

خواهرام جفتشون بردن پیش دکتر عمومی که کارس خیلی تو ختنه قدیمیه و تجربه داره . اینجا شهر خودمون همه میبرن پیش ایشون. روشش هم حلقه بود . دارو استامینوفن میدادن پماد یادم نیست 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روش حلقه خوبه،پماد آنتی بیوتیک هم براش مینویسه و باید به موقع بزنی و تند تند ببرش حمام تا زخمش هم زودتر خشک بشه هم عفونت نکنه،معمولا سر ۵ روز حلقه میفته

خواهش میکنم عزیزم . یه شب سختی زیاد داشتن دکتر گفته بود هر چی بیشتر ادرار کنه زودتر خوب میشه

من فقط نگرانم یه وقت نتونه جیش کنه اینجام یه دکتر عمومی هس خیلی میبرن پیشش فقط تردید داشتم جدیدا میگن ببرین پیش جراح الان دیگه میبرم عمومی 

بردی دکتر معاینه کرده تا حالا ؟ من پسرم یکساله شه باید جراحی بشه هیپوپادیاس داره

نه عزیزم فقط بیست روزگیش بردم ک گفتن حلقه میخوام ببرم ولی میترسم بگن سنتی اخه انگار دیرتر خوب میشع

من فقط نگرانم یه وقت نتونه جیش کنه اینجام یه دکتر عمومی هس خیلی میبرن پیشش فقط تردید داشتم جدیدا میگ ...

اصلا و ابدا از من بهت نصیحت قبل از شروع کاری نفوس بد نزن و فکر منفی نکن . ان شالله به خوبی و خوشی مثل بچه های دیگه تموم میشه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
2810