2777
2789
عنوان

استپ وزنی کردم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه آفرین به ارادت 🌸🌸من ۱۶کیلو تا وزن ایده آل فاصله دارم و به خودم شش ماه فرصت دادم که کم کنم ای ...

هیچی لاغری نمیشه صبح ها برو پیاده روی قبل باشگاه قهوه بخور آب کاهو خیار زنجبیل عالیه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
آره عزیزم امیدوارم این دفعه هممون موفق بشم 😍واقعا هیچ حسی بهتر از این نیست که میری روی ترازو ‌و‌ او ...

ایشالا جانم🥰

وای دقیقا فکر ب اینک میتونی لباس مورد علاقت رو بپوشی همیشه لباس هست برات و همه رو از تغییرت سوپرایز کنی

هوم
ایشالا واقعااا خسته شدم شیرینی خامه ای ها پیتزا و ساندویچ چشمککک میزننن منم دیوونه میشم اصلا

من برای خودم جایزه میزارم الان قرار به ۷۰که رسیدم یه جشن کوچیک‌بگیرم برای خودم یه عالمه پیتزا و‌نون خامه ای بخورم توی یه روز 😂😂😂اصلا به عشق اون زندم‌الان‌😂

من یه پارچه خریدم ندادم خیاط بدوزه گفتم‌لاغر میشم حیف میشه 😂

بخدا منم میگم هیچی نمیگیرم تا لاغر شم😂

ب عمم دو ماه قبل دادم برام شلوار بدوزه رفتم پروو کلی گشاد بود دوباره موند تا تنگش کنه😂

۱ ماه دیگ عروسی دختر عمومم هس 

هوم
من کالری شماری می کنم بین ۱۰۰۰-۱۲۰۰ کالری استفاده میکنم و قند شکر و‌شیرینی و هله هوله نوشابه و دوغ ح ...

به نظرم کالری شماری خیلی دقیق نیست بهتره داخل خورد و خوراکتون نظم داشته باشید 

طعمش خوبه ؟؟؟

دتوکس اینا منظورم نبود 

من گشنه بودم کاهو یا خیار میخورم زنجبیل هم تو دتوکس میریزم دتوکس خیلی خوبه با هر چی دم دستت هست من اسفناج داشته باشه دوست دارم مامانم میگه چجوری اینو میخوری  

تخم کتان روی سالاد میریزم ویتامین ب هم لازمه مصرف کنی وقتی نان و برنج رو کم میکنی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
بخدا منم میگم هیچی نمیگیرم تا لاغر شم😂ب عمم دو ماه قبل دادم برام شلوار بدوزه رفتم پروو کلی گشاد بود ...

عالیه که 

امیدتو‌از دست نده من نزدیک‌عروسیم‌اینقدر بازار میرفتم‌کلی لاغر شده بودم