2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 27171 بازدید | 5840 پست
همون رشته های پزشکی ووابسته به پزشکیخودش دوست داره تومراکزی که حیوانات درحال انقراض رونگهداری میکنن ...

سلام مهربون

چقدر قشنگ منم از این جور شغلها خوشم میاد یا دامپزشکی ابزیان توی ایران یدونه جراح ماهی نیست  

انشاءالله موفق باشه نیتش خیلی خوبه 

خوشبحالتون دختر به این خوش قلبی دارین 😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بعضی اوقات درد حس می‌کنی دندون پایین ، ولی میبینی دندون بالا، اینطوریه که آدم به اشتباه میوفته

سلام اره درسته ابجی منم در پایین یکم درد احساس میکردم وقتی ترش میخوردم رفتم دکتر گفت اون اصلا امکان نداره درد کنه چون اعصاب کشی شده درد همدن دندون عقله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام اره درسته ابجی منم در پایین یکم درد احساس میکردم وقتی ترش میخوردم رفتم دکتر گفت اون اصلا امکان ...

همون

سلام مهربونچقدر قشنگ منم از این جور شغلها خوشم میاد یا دامپزشکی ابزیان توی ایران یدونه جراح ماهی نیس ...

سلام ماری جون خوبی 

مرسی شمام خوش قلبی

چه فایده مشاغلی که دوست داره اینجانیست

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام ماری جون خوبی مرسی شمام خوش قلبیچه فایده مشاغلی که دوست داره اینجانیست

ممنون گلم شما خوبی 

ممنون شما لطف داری به من 

درسته 

ولی من اگر امکانش رو داشتم میرفتم حداقل دامپزشکی ابزیان رو یاد میگرفتم از وقتی دیدم یدونه هم جراح برای ماهی ها نیست خیلی ناراحت شدم حیف که رشته من ریاضی بود 🙁