2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26166 بازدید | 5664 پست
دوستی دیرینه داریم،من جدی گفتم ولیاون احتمالا شوخی برداشت کرده😒😂

سلام مامانی خوبی چه خبر چطوری؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام وااای 🤣🤣🤣والا الان حرف حق بود 😅

😅

من شانسم رو میشناسم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ما هم از اون شانسا داریم با اینکه به دریا راه نداریم سونامی بیاد میاد تا وسط شهر همه رو با هم م ...

خواهر شانس 

منم همینقدر کپک زده 🤌😅

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

همین یار جنگی من شلوار پلنگی من😂یهو میبینی کلا کانال عوض میشه مداحی پرشور گوش میده 🤣هر وقت بریم مز ...

@اتوبان    

@دختران_تابستان    

@مامان،مهدیار    

@mary2772    

@flovertoooo    

سلام به همه خوشگلا 😍 

یه سوال فنی، تاحالا شده چیزای ساده از تو ذهنتون برن؟ 

دیشب پا گوشی بودم داشتم تو اینستا می‌گشتم رفتم مسواک زدم و سرویس بهداشتی و.... زمانی که برگشتم که بیام با گوشی کار کنم رمز گوشی کلا فراموشم شد، هر چی فکر کردم چی بود اشتباه میزدم، شوهرم حرف k کشید گفت فکر کنم اینطوری بود زیاد دقت نکردم، کلی فکر کلی فکر دیگه امروز مشغول کارام شدم و نگران بودم نکنه یادم نیاد اون موقع چه کنم و..... دیدم همون حرف k که شوهرم کشید دوتا الگو آورد تو ذهنم و اولی خطا رفت دومی درست اومد وای که نفس راحتی کشیدم 😂، خیلی‌ بده واقعا چیزای ساده برن تو نقطه تاریک ذهن 

@اتوبان @دختران_تابستان @مامان،مهدیار @mary2772 @flovertoooo سلام به همه خوشگلا 😍 یه سوال فنی، ...

سلام عزیزم 

اره بارها برام پیش اومده 

همون لحظه الگوی قفل یادم رفته 

😅

بعد به خودم گفتم حافظه ی ماهی داری 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

@اتوبان @دختران_تابستان @مامان،مهدیار @mary2772 @flovertoooo سلام به همه خوشگلا 😍 یه سوال فنی، ...

سلام عزیزم خوبی 

خدا رحم کرد یادت اومد رمز گوشی خیلی مهمه 

من قبلا یه بار رمز گوشیم یادم رفت البته گوشی اصلی نه یه دونه دیگه داشتم یه مدت دست همسرم بود 

خودم رمزش یادم نبود شوهرم خدا رو شکر یادش بود بازش کردم رمز رو حذف کردم 😂گفتم دفعه بعد یادم بره چیکار کنم چون از اون کم استفاده میکنم 

رمز این اثر انگشت هست و سال تولد ترکیبی از خودم و پسرم و همسرم این دیگه یادم نمیره 😅

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیزم اره بارها برام پیش اومده همون لحظه الگوی قفل یادم رفته 😅بعد به خودم گفتم حافظه ی ماهی دا ...

من اولین بار بود پیش اومده بود برام که الگو گوشی از ذهنم بره، خیلی‌ ترسیدم که فلش کنم و اطلاعات گوشی پاک بشه ، ولی شوهرم گفت بکم به خودت زمان بده میاد تو ذهنت، که آخرم همین شد ، چقدر بد بود ولی 😂 

حاضر بودم پول بدم هر چقدر که بخواد ولی کسی باشه گوشی رو برام باز کنه😂

سلام عزیزم خوبی خدا رحم کرد یادت اومد رمز گوشی خیلی مهمه من قبلا یه بار رمز گوشیم یادم رفت البته گوش ...

البته اجی گلی اثر انگشت هم خیلی مطمین نیست ، خدایی نکرده انگشتت ببره آسیب ببینه دیگه نمیشه بازش کرد

اما قسمت تاریخ تولد و.... این خوبه عالیه 😍 

سلام ابجی اره برای من پیش اومده میخواستم گوشیم رو بروز رسانی کنم رمز خواست رمز گوشیم به کل یادم رفت شوهرم باز کرد با الگو شوهرم رمز گوشیم رو میدونه منم رمز گوشی شوهرم رو  

یبار هم رمز چمدانم رو فراموش کردم شوهرم قفلش رو شکست 🤕جالبش اینه دوساعت قبلش باز و بسته میکردم 

ابجی یه مدت میخوام کم بیام تا به کل ترک کنم مجازی رو نگرانم نشی عین معتادها شدم از صبح توی گوشیم 

تلگرام داری خواستی اونجا پیام بده ایتا و تلگرام رو برای گروههای کلاسام و برنامه های فنی حرفه ای تقریبا هر روز چک می کنم 

سلام لیلاجوون بله برام پیش اومده

بابام یه ماه بیمارستان توکما بود گوشیش دست من بود چون پرستاربودن شماره همکارها ودکترها روداشت هرکی احوالشومبپرسیدمن جواب میدادم یا باگوشی بابا زنگ همکاراش میزدم برامشورت 

باباکه فوت کردن هرکارکردم رمزش یادم نیومد انگارمیدونستما ولی نمیشد آخرش دادیم فلشش کردن

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

چطورین خوبن خوشن

حال ندارم یکی یکی جواب بدم 

فقط میتونم بگم لعنت به پاییز و سرما و ویروساش

زندگی منو یه ماه بیشتر فلج کرده

هر روزمون دکتر یه روز دخترم اورژانسی بستری میشه یه روز خودم و.. 

اصلا این روزا اعصاب نمونده برام

تا دیروز دیگه وضع خودم داغون بود

رفتم دکتر نزاشت حرف بزنم البته نمیتونستم چون فقط سرفه میکردم سریع سی تی اسکن ریه و سی تی سینوس نوشته گفت اورژانسی معرفی میکنم بیمارستان انجام بده بعد بیا

خلاصه ک ریه ها پر از لکه های خاکستری، بالای ریه سمت چپ یه قسمت سفید 

سینوس ها تماما عفونت، بینی و حلق و همچی عفونت

این لکه ی سفیدم گفت عفونت سینوسه ک ریخته تو ریه 

خلاصه تا چه موقع شب سرم، آزمایش 

بعدم با یه عالمه دارو برگشتم بی اعصاب و خسته

امروز کلا خواب و دهنم از تلخی داره حالمو بهم میزنه 

شدیدا سردرد، قفسه ی سینه سنگین و فقط بیدار میشم دارو میخورم باز میفتم

گوشی هم از دسترس خارج حوصله هیشکی ندارم