2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26206 بازدید | 5676 پست
نه 😅😂😂میگم مجبورم میکنی هر روز ده بار تگت کنم تا بتونم روی ماهت و ببینم 🤌😅

ژوون  

پس عمدا جواب نمیدم ک هی صدام کنی  

دوست دارم اسممو وقتی توی تگای توئه

ژوون پس عمدا جواب نمیدم ک هی صدام کنی دوست دارم اسممو وقتی توی تگای توئه

ویییییی قلبم اکلیلی شد دختر 🤌😅❤️

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشمت بی بلااره خیلی هواشناسی قول یه بارندگی داده ولی نمیدونم خدا چی بخواد بباره فکر کنم هوا تمیز میش ...

خدا نکشتت دختر 😆

دیگه هواشناسیم هر بار یه سازی در میکنه 🤌

ان شالله بارون بزنه 

اره دیگه هرکی شهر خودش  هم راحتره 

هم امکانش سخته 🥲

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

😂😂😂قشنگ بود .سنگین بود سکوت نیازم الان 😆_maaahiiiiioajننه از جنگ با بچها برگشتی یسری بزن بهمون ل ...

سلام عسیییسم

جنگ با دختره تموم شده،،، الان میخوام

برم مرحله بعدی،غول مرحله آخر 😂

برا لباس مهسا اخخخخخ نگو

رفتم خیاطی برای نبرد

گفتم این چه وضعشه بچم اینو میپوشه مثل مداد

دیده میشه نه حالتی،نه اینوری،نه اونوری چرا انقد ساده و فلان

گفت برو ژپون بگیر بیار بزنم به اون تور زیرش یکم حالت مالت بگیره

حالا فردا برم بگیرم ببینم چه میکنه

اگه بازم به دلم نشینه دیگه خونش حلاله

سلام عسیییسمجنگ با دختره تموم شده،،، الان میخوامبرم مرحله بعدی،غول مرحله آخر 😂برا لباس مهسا اخخخخخ ...

به به ننه جونی .بروسلی درونت دیگه فعال شد 

قشنگ رفتی واسه نبرد 😆

میدونستم ننه کم نمیاری 🤌خلاصه توپت پره 

کی ترکشت بگیره دامن خیاط و خدا عالمه 😂😂😂🔪

به به ننه جونی .بروسلی درونت دیگه فعال شد قشنگ رفتی واسه نبرد 😆میدونستم ننه کم نمیاری 🤌خلاصه توپت ...

اره خدایی برا همین ۹۵۰ پول گرفته

میخواستم یکی بخوابونم در گوشش

باز گفتم نه زشته

نگه میدارم چند روز بعد اگه درست نشد حسابی میگیرم

زیر مشت و لگد

مگه شهر هرته 😂😕🐫

اره خدایی برا همین ۹۵۰ پول گرفتهمیخواستم یکی بخوابونم در گوششباز گفتم نه زشتهنگه میدارم چند روز بعد ...

😂😂😂😂

حق داری 

پول دوختشم کم نبوده 🤌

فعلا کنترل کن ننه به وقتش دستتو وازلینی کنی 

با کشیده اول قشنگ بچسبه به صورت 😅

😂😂😂😂حق داری پول دوختشم کم نبوده 🤌فعلا کنترل کن ننه به وقتش دستتو وازلینی کنی با کشیده اول قشنگ ...

اره

داشتم برمیگشتم بهش گفتم تا روزی که دوباره 

بیام لباس و تحویل بگیرم مهلت داری،بعدش 

مشخص میشه بقیه عمرتو باید با عذاب بخوابی یا آرامش😂😆💔💔💔

ارهداشتم برمیگشتم بهش گفتم تا روزی که دوباره بیام لباس و تحویل بگیرم مهلت داری،بعدش مشخص میشه بقیه ع ...

واااای 😂😂😂التیماتوم خوبی بود 

دوستی دیرینه داریم،من جدی گفتم ولیاون احتمالا شوخی برداشت کرده😒😂

وااای پاره ام 😂😂😂😂

فقط حرفای دلت و میشنید 🤌😂😂😂

خدا نکشتت دختر 😆دیگه هواشناسیم هر بار یه سازی در میکنه 🤌ان شالله بارون بزنه اره دیگه هرکی شهر خودش ...

والا چیکار میشه کرد😅

اره بابا مخصوصا برای گوگل چند بار گفته میباره دریغ از یه قطره بارون🙁

ان‌شاءالله 

اره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
والا چیکار میشه کرد😅اره بابا مخصوصا برای گوگل چند بار گفته میباره دریغ از یه قطره بارون🙁ان‌شاءالله ...

بیا ما شانس داریم 

الان بگن سونامی 

میاد میبرتمون 🤌😂

بیا ما شانس داریم الان بگن سونامی میاد میبرتمون 🤌😂

سلام ما هم از اون شانسا داریم با اینکه به دریا راه نداریم سونامی بیاد میاد تا وسط شهر همه رو با هم میبره 😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام ما هم از اون شانسا داریم با اینکه به دریا راه نداریم سونامی بیاد میاد تا وسط شهر همه رو با هم م ...

سلام 

وااای 🤣🤣🤣

والا الان حرف حق بود 😅