2777
2789

من واقعا حوصله ندارم فکر کنم‌ به کی چی بگم که طرف ناراحت بشه یا نشه حوصله ندارم یه ساعت با کسی وایسم سلام احوال پرسی کنم یا اینکه با سیاست رفتار کنم که طرف فکرکنه من آدم خاصیم.ادم پیچیده ای نیستم زیادی سادم ولی همین سادگیم باعث سوءتفاهم با آدمای دیگه میشه نمیدونم واقعا باید چیکار بکنم مشکلات شخصی خودم زیادن حوصله روابط اجتماعی ندارم اصلا دلم میخواد از آدما فرار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خسته شدم تازه هر چی تلاش می‌کنی آخر بازم به یکی بر میخوره اشتباه برداشت می‌کنه چیه واقعا

بارها بهم ثابت شده هرچی بیشتر تلاش میکنم که درست صحبت و رفتار کنم بیشتر باعث رنجش بقیه شدم 

‏آدمی که سلام نمی‌ده، بلد نیست لبخند بزنه، نمی‌تونه تعامل کنه، درونگرا نیست!

بی‌تربیته و هوش اجتماعیش هم پایینه (EQ). چیه مد شده هرکی مثل گاو می‌مونه یک برچسب درونگرا بهش می‌زنن؟ 😏 

واقعا یه آدم با سن بالای ۲۵ سال، نباید ساده‌ترین آداب اجتماعی رو بدونه؟

اینو یجا خونده بودم قبول دارم:/

من وظیفه ای در قبال بقیه ندارم خیلی زرنگ باشم بتونم زندگی خودمو هندل کنم شاهکار کردم

شاید باورت نشه ولی متاسفانه وظیفه داری

متاسفانه اینا چیزایی نیست که به آدما توی مدرسه یاد بدن ولی مردم باید بدونن که این که تو با مردم بد رفتاری نکنی یه وظیفه ی اجتماعیه و نشان دهنده ی فرهنگ شماس

‏آدمی که سلام نمی‌ده، بلد نیست لبخند بزنه، نمی‌تونه تعامل کنه، درونگرا نیست!بی‌تربیته و هوش اجتماعیش ...

سلام کردن چیه آخه که کسی بلد نباشه اینارو همه بلدم از جزییات روابط خسته ام نه از سلام خالی کردن 

درضمن من بالای ۲۵ سالم نیست ولی یه چیزی رو خوب میدونم کسی که به بقیه میگه گاو خودش از همه گاوتره