2777
2789

دوستان ایشون اولین باره میان خونمون

ما تاحالا یکی دوبار باغشون رفتیم، البته در حد سر زدن، شام و ناهار خیر.

۴ نفرن.

همسرم میگ از بیرون کباب بگیرم، برا بچه ها پیتزا.

ولی من میگم دوست دارم دست پخت خودم باشه.

کلا ساده زیستن، سخت گیر نیستن.

از ما بزرگترن، پسر کوچیکشون با دختر بزرگ من همبازیه.

چی درست کنم بنظرتون

خودم نظرم رو قرمه سبزی و سوپ و یه سالاد و یه مدل فینگر فود کنار غذاست🤔

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

خونگی بهتره ، من شخصا وقتی کسی برام اشپزی کنه حس بهتری میگیرم احساس میکنم برام ارزش قائل شده 

ولی از بیرون بگیرن یجوریه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونگی بهتره ، من شخصا وقتی کسی برام اشپزی کنه حس بهتری میگیرم احساس میکنم برام ارزش قائل شده ولی از ...

منم برا همین، خصوص اولین باره. حس میکنم یجوریه. دعوت کوی غذا از بیرون... برا اولین بار...

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

بنظر من زرشک پلو با مرغ سنگینتر از قورمه سبزی چون بار اولشون هست بهشون زرشک پلو با مرغ بده در کنارش سوپ و سالاد و ماست و سبزی خوردن دوغ و نوشابه میتونی هم یه چند تا سیخ کباب بگیری بکشی تو دیس بزاری سر سفره که هرکس هر چی خواست بخوره اینطوری دیگه سنگ تموم میزاری

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟