2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20707 بازدید | 4460 پست
من راسشو بخوای نخوردم همسرم گفتش خورده راستش برام نمیدونم چرا جذاب نبود بپرسم چطور بود 😀خیلی گرونم ...

منم نخوردم ولی بابام خیلی‌ سال پیش خورده بود مسموم شد ، خاطره خوبی نداشت، البته میگن چربیش بالاس 

زنده باشی گلم الهی خوش باشی هر جا هستی سلامت باشی خاله جان 😘😘😘

به همچنین قشنگم 💟

نی نی منم مراقبش باشه موعدش ازت بگیرمااااا😡💥

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نخوردم ولی بابام خیلی‌ سال پیش خورده بود مسموم شد ، خاطره خوبی نداشت، البته میگن چربیش بالاس

وااای 🥲بلا ازشون بدور 

انگار سنگینم هست .حالا طعم و اینارو نمیدونم 

کلا از غذاهای دریایی چندماهه متنفر شدم 

سر مسمومیتم از اشپل ماهی

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خدا نکنه عزیزم ❤️ من آجی گلی برم بوس و بغل از راه دور برات ❤️

میبوسمت 😘🤩بسلامت گلم 

من نخوردم ولی بابام خورده بود البته خیلی سال پیش ، مسموم شده بود، یا بخاطر چربی بالاش بوده نمی‌دونم ...

همون بهتر نخوردی 

یه مزه شور تخسی داره 

ما که ریختیم دور 

هر کدوم نوک قاشق چای خوری خوردیم دیگه نتونستیم بخوریم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

به همچنین قشنگم 💟نی نی منم مراقبش باشه موعدش ازت بگیرمااااا😡💥

چشم مراقبم 😘😘😘برام دعا کن عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم مراقبم 😘😘😘برام دعا کن عزیزم

حتما حتما 

وظیفمه گل قشنگم 🤩😘💟

حتما حتما وظیفمه گل قشنگم 🤩😘💟

محبت داری عشقم 😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محبت داری عشقم 😘😘😘

😘😘😘😘😘😘💟💟💟💟💟💟💟💟

@اتوبان @دختران_تابستان @mary2772 دوستان سلام 😍لازم به ذکر که مامان مهدیار از این به بعد با این ...

سلام لیلاجون خوبی صبحت بخیر

ممنون

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام 😊از خدا پنهون نیست جان دل از شماچه پنهون یبار زدیم یهو زلزله چند ریشتری اومد پوکید 😄@دختران_ت ...

سلام عزیزم

آره درسته😂😂

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
راستش خیلی‌ فکرمو درگیر کرده چون این بدبیاری ها اتفاقی نیست، من حتی تاریخچه اومدن کسایی که از روسیه ...

شاید هم مشکل فقط خود اونا نیستن پدربزرگ یا پدر پدربزرگ منظورم نسل های جدیدتر یه خطایی کردن و خبری ندارین یا حتی خانمهاشون 

عدالت خدا حرف نداره گاهی یکی یه کاری می کنه خونه زندگی رف مقابل به هم میخوره که توی چند نسل طرف اثر میزاره اگه خدا در مقابل این عمل فقط خود ظالم تواس بده که به نظر من خیلی ظلم بدتری یا گاهی بچه ها می بینن پدرشون یا مادرشون یا یه نسل قبل خطا می کنه بچه یا نوه با اینکه میبینه جلوش رو نمیگیره یا اعتراضی نمی کنه خب در این صورت هم به نظرم اصلا اشکال نداره نسل بعد هم تاوان بده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
جالبه حتی تاریخچه جنگ جهانی اول و دوم رو خوندم روس ها نصف ایران رو گرفته بودن باقی دیگش دست انگلیس ب ...

مطمینی عاشق نشدن خاطرخواه بشن بیان؟

حتی درباره طلسم و..... تو گوگل سرچ کردم مطالب مختلفی بود مثل سوره بقره خوندن و آیت الکرسی ، ولی گفتم ...

اره توی گوگل مطالب زیادی میاره 

2810