2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20707 بازدید | 4460 پست
@اتوبان @دختران_تابستان @mary2772 دوستان سلام 😍لازم به ذکر که مامان مهدیار از این به بعد با این ...

سلام گلم ممنون🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
وااای 🥲بلا ازشون بدور انگار سنگینم هست .حالا طعم و اینارو نمیدونم کلا از غذاهای دریایی چندماهه متنف ...

مرسی عزیزم ❤️ 

بخاطر چربی زیادش سنگین هست ، ولی مزش رو نمی‌دونم، هرچند بعضی صیاد ها هم با مسموم کردن ماهی صید میکنن اینم یه علت می‌تونه باشه ،

انشالله که همیشه تنت سلامت باشه عزیزم 💋 

آره از هر چیزی که مسموم بشی دیگه متنفر میشی ازش، من تا مدت ها از پفک بدم میومد چون مسموم شده بودم، بعد ۳ سال پفک تا حدودی دوست دارم ولی نه مثل قبل، الآن فقط چیپس دوست 😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید هم مشکل فقط خود اونا نیستن پدربزرگ یا پدر پدربزرگ منظورم نسل های جدیدتر یه خطایی کردن و خبری ند ...

صحبتت درسته ولی با تمام احترام من مخالفم ، همیشه میگن مجرم باید مجازات بشه ، منی که از هیچی خبر ندارم آخه چرا باید تاوان بدم ، همش دارم فکر میکنم نسل چندم هستم از اون نسل

صحبتت درسته ولی با تمام احترام من مخالفم ، همیشه میگن مجرم باید مجازات بشه ، منی که از هیچی خبر ندار ...

درسته ولی گاهی شکنجه بچه بیشتر از خود ادم دردناکه 

درسته ولی گاهی شکنجه بچه بیشتر از خود ادم دردناکه

من فقط یادمه مادر بزرگم رو نفرین کرده بود مامان شوهر عمم، بهش گفته بود اینطور که نزاشتی من نوم رو ببینم، نفرینت میکنم هیچ کدوم از نوه هات دورت نباشن، که همین نفرین هم گرفتش الان هیچ کی دورش نیست، اینو یادمه، ولی این نفرین چیزی نیست که باعث بدبیاری ما بشه، دورش رو خواسته خالی ببینه که الآن میبینه 

من فقط یادمه مادر بزرگم رو نفرین کرده بود مامان شوهر عمم، بهش گفته بود اینطور که نزاشتی من نوم رو بب ...

حالا من علتش رو نمیدونم دقیقا چیه کی چی رو نفرین کرده که اینطور شده 

این جواب هم برای تاوان دادن بچه هست که گفتم بچه تاوان بده والدین بیشتر میسوزن 

هعی اشی مشی گدا پرتقال نمیدی😅

مهگلِ بی احساس😢

فرخنده خانوم مهربون🥰

هعی امان از دست مهتا خانِم باکلاس💔

دختران تابستان عشق خودمه😍

آویشن با نی نی دخملش😋

لیلا70، تو ناخودآگاهم ازش میترسم😂

ببین عشقو😍امسال خیالم راحته بابت نزدیکی مدرسه دخترش 🤣

دلبرشیرینو 🤩خانِم وکیلِ در داف

کیانا ادا باکلاسی درمیاره😁

نهال 😢دلم براش تنگه 

هعی هعیییی

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

هعی اشی مشی گدا پرتقال نمیدی😅مهگلِ بی احساس😢فرخنده خانوم مهربون🥰هعی امان از دست مهتا خانِم باکلاس ...

سلام سلام خوشکله چطوری قشنگم 🥰🥰🥰

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

هعی اشی مشی گدا پرتقال نمیدی😅مهگلِ بی احساس😢فرخنده خانوم مهربون🥰هعی امان از دست مهتا خانِم باکلاس ...

@_maahiiiiioaj

@دختران_تابستان    

@markooo    

@mary2772    

@لیلا_۷۰    

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810