2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20724 بازدید | 4460 پست
اره این رو منم شنیدم اولاد هم تواس کارهای والدینشون رو میدن در چه مورد حلال کنه بعضی موقع باید جبران ...

البته با نمک و ایت الکرسی و ۴ قل 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره این رو منم شنیدم اولاد هم تواس کارهای والدینشون رو میدن در چه مورد حلال کنه بعضی موقع باید جبران ...

بین *

میگن*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش آجی گلی احساس میکنم علت این بدبیاری ها توی زندگیم پشتش یه چیزی هست، جالبه برای پسر عمه هام و دختر عمه هام هم هست، برای همینم مطمینم یه آه و نفرینی هست که این طور شده، ولی کسی حرفمو جدی نمیگیره، 

راستش رو بخوای خانواده مادر بزرگم ( مامان بابام) اصالتا مال روسیه هستن، و جالبیش اینجا که آدما دعوایی هستن نه فیزیکی ، ولی لفظی فقط دنبال اینن دعوا و بحث راه بندازن، عمم میگه مطمینم اون دوتا برادر که از روسیه اومدن و اینجا ساکن شدن یه شری راه انداختن که از اونجا بیرونشون کردن، ولی من نظرم اینکه کاری کردن و فرار کردن چون از روسیه تو سرما بیای خوزستان تو گرما؟ چطوری دزفول رو پیدا کردن درصورتیکه تهران بهترین گزینه بوده، برای همینم این فکر مدتی تو سرم افتاده که حتما نفرینی پشت سرمونه، اما اینکه چی بوده و..... نمی‌دونم ، کی کجا نمی‌دونم ، ،😐 

امیدوارم حرفامو باور کنی چون واقعا فکرمو مشغول کرده 

ولی درباره طلسم راستش نه خیلی مطمینم نه خیلی غیر مطمینم، اما می‌خوام بدونم چطوری میشه طلسم رو باطل کرد بالاخره انجام بدم شاید این گرفتاری ها حل شد، راستش منم شخص درستی رو نمی‌شناسم اکثرا دنبال گول زدن هستن ، برای همینم ازت سوال کردم که بدونم راه حل مناسب چیه ؟

راستش آجی گلی احساس میکنم علت این بدبیاری ها توی زندگیم پشتش یه چیزی هست، جالبه برای پسر عمه هام و د ...

نمی دونم اگه نفرین باشه میتونین با دعا و قرآن خواندن برای طرف کسی که اذیت شده یا خیرات برای اونایی که حقی گردنتون دارن برگردونین 

ولی درباره طلسم راستش نه خیلی مطمینم نه خیلی غیر مطمینم، اما می‌خوام بدونم چطوری میشه طلسم رو باطل ک ...

طلسم رو با داشتن و خوندن حرز امام جواد و سوره بقره و اسپند دود کردن با نمک و آیت الکرسی  روش درستش توی گوگل هست بنویسی اسپند دود کرد به روش بهجت 

نمی دونم اگه نفرین باشه میتونین با دعا و قرآن خواندن برای طرف کسی که اذیت شده یا خیرات برای اونایی ک ...

پس باید همین کار رو انجام بدم ، خدا کنه ببخشه، هرچند تلاش خودمو باید کنم 🥺 

پس باید همین کار رو انجام بدم ، خدا کنه ببخشه، هرچند تلاش خودمو باید کنم 🥺

انشاءالله میبخشه یعنی من فکر می کنم میبخشه چون شما باعث نفرین نشدین 

صحیح ، مرسی فدات شم ❤️ مرسی جوابمو دادی 😍

نشی گلم 🤍💚

خواهش می کنم چرا جواب ندم من خودم حرز امام جواد رو پیشم دارم 

راستش خیلی‌ فکرمو درگیر کرده چون این بدبیاری ها اتفاقی نیست، من حتی تاریخچه اومدن کسایی که از روسیه اومدن ایران رو خوندم که از دوران صفویه اولین بار شروع شد و توی جنگ جهانی اول هم بیشتر بود، ولی این دوتا برادر که اجداد ما بودن اومدن مطمینم از دوران صفویه بودن که اومدن، میگن تقاص تا هفت نسل، ولی من نسل چندم حساب میشم نمی‌دونم، 

راستش نه خیلی خوش بینم نه خیلی‌ بد بین، آخه چرا بعضی تقاص ها باید تا ۷ نسل باشه درصورتیکه نسل بعدی اصلا کاری نکرده، تو این چیزا به عدالت خدا شک میکنم 😐 

جالبه حتی تاریخچه جنگ جهانی اول و دوم رو خوندم روس ها نصف ایران رو گرفته بودن باقی دیگش دست انگلیس بود ، احساس میکنم علت اینکه اومدن خوزستان این دوتا برادر همین بوده که یدف دست روس ها نباشن، نمی‌دونم چه کردن که اینهمه مسافت اومدن تا تونستن فاصله گرفتن خیلی‌ جالبه برام، 

نشی گلم 🤍💚خواهش می کنم چرا جواب ندم من خودم حرز امام جواد رو پیشم دارم

حتی درباره طلسم و..... تو گوگل سرچ کردم مطالب مختلفی بود مثل سوره بقره خوندن و آیت الکرسی ، ولی گفتم ازت مشورت بگیرم تو مطمین هستی و بهتر میتونی راهنماییم کنی، واقعا ممنونم ازت، 

@اتوبان @دختران_تابستان @مامان،مهدیار2 @mary2772 @flovertoooo سلام ماچ موچ فدای همگی، حالتون چط ...

سلام لیلا جونم خوبی گلم 

چه خبر 😘😘چیکار می‌کنی 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810