2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20728 بازدید | 4460 پست
سلام فدات شم ندارم اگه کسی احتیاج نداشته باشه حتما تگت میکنم ❤️

مرسی قربونت بشم🩷

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

سلام مانا جونم خوبی گلم 😘😘😘چه خبر کم پیدایی بلا میسر

خدانکنه 

بمونی برامون 🤩❤️

هستم عشق فقط کمی سرم شلوغه 

نی نی مون خوبه جان ره غش 🤩❤️☘️🍃🐬

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عشقم دستت درد نکنه گفتی 🤩💋@مامان،مهدیار سلام خانوم خانومای چش آهویی خودم خوبی بلامیسر خواخور ...

فقط دستت درد نکنه همین ،🤨

نباید بوچ بوچیم تنی و بگیریم بگلت 🤨 نه من موخوام بدونم نباید الان بگی بهم بشه منی 😂😂😂😂 الان خلا عاطفی دارم باید ناز نازیم تنی 😂 بیرونم رو نبین بروسلیم درونم گنجشگ ،😈😂😂😂

کاش گرو میزدین

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
خدانکنه بمونی برامون 🤩❤️هستم عشق فقط کمی سرم شلوغه نی نی مون خوبه جان ره غش 🤩❤️☘️🍃🐬

زنده باشی گلم 

الهی خوش باشی هر جا هستی 

سلامت باشی خاله جان 😘😘😘

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

[QUOTE=360665138]خدانکنه بمونی برامون 🤩❤️ هستم عشق فقط کمی سرم شلوغه نی نی مون خوبه جان ره غش 🤩❤ ...

من آره 

اصلا طعمش باب میلم نبود 

از نظر من خیلی بد مزه بود 

حیف پول 

الکی خرید نه من خوردم نه همسرم خورد بردم خونه مامانم اینا اونا هم دوست نداشتن 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

فقط دستت درد نکنه همین ،🤨نباید بوچ بوچیم تنی و بگیریم بگلت 🤨 نه من موخوام بدونم نباید الان بگی بهم ...

😱😭تورو خدا من بچه خوفی عستم .نزنیمون تولوخدا 

الان تازه رسیدم اومدم پای گوشی 😁❤️

ببقشید عخشم قلبم نفسم 😘😘😘یه متن ته دلی و زیبا طلبت 💝💝💝💝

بوچ با گازو توفففففف لیسسسسس😋😆😍😍😍😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

من آره اصلا طعمش باب میلم نبود از نظر من خیلی بد مزه بود حیف پول الکی خرید نه من خوردم نه همسرم خورد ...

من نخوردم ولی بابام خورده بود البته خیلی سال پیش ، مسموم شده بود، یا بخاطر چربی بالاش بوده نمی‌دونم ، یه لحظه یادم اومد کنجکاوی گفتم بپرسم 

کاش گرو میزدین

سلام 😊

از خدا پنهون نیست جان دل از شماچه پنهون 

یبار زدیم 

یهو زلزله چند ریشتری اومد پوکید 😄

@دختران_تابستان    

سلام سارا جان نه مگه 😝

😱😭تورو خدا من بچه خوفی عستم .نزنیمون تولوخدا الان تازه رسیدم اومدم پای گوشی 😁❤️ببقشید عخشم قلبم ن ...

آخ ژوووووون حالا شد 😍😍😍😍😍❤️ 

خدا قوت خواهر پرتلاش و زحمت کش خودم 😍😍😍😍😍 

خیلی‌ دوست دارم ❤️ 

[QUOTE=360665138]خدانکنه بمونی برامون 🤩❤️ هستم عشق فقط کمی سرم شلوغه نی نی مون خوبه جان ره غش 🤩❤ ...

من راسشو بخوای نخوردم 

همسرم گفتش خورده 

راستش برام نمیدونم چرا جذاب نبود بپرسم چطور بود 😀

خیلی گرونم هست 

آخ ژوووووون حالا شد 😍😍😍😍😍❤️ خدا قوت خواهر پرتلاش و زحمت کش خودم 😍😍😍😍😍 خیلی‌ دوست دارم ❤️

من فدای مهربونترین لیلای خودم برممممم🥰😍😘

منم منم 

تو خود عشقی خوده عشققققق🥰😍😘

2810