2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20898 بازدید | 4492 پست
فدات عزیزم😘😘😘😘😘😘😘

سلام گلم خوبی دخترا چطورن ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم خوبی دخترا چطورن ؟

سلام ماری مهربون خوبی 😘بله خوبن کوچیکه کمی امروز کم اشتهابود ترسیدم ویروس باشه یا سردیش کرده باشه  

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام ماری مهربون خوبی 😘بله خوبن کوچیکه کمی امروز کم اشتهابود ترسیدم ویروس باشه یا سردیش کرده باشه

ممنون خوبم چرا؟ یکم دمنوش بده یا عرق نعناع با نبات اگه سردی هم باشه رفع میشه

خداروشکردادم بهش بهترشد

خدا رو شکر 

@آویشونم   سلام کاچی اینجایی اگه اینجایی بیا تل کارت دارم

سلام قلب من 😘بلامیسر هرجا باشم دست بوسمت خوشگل خانم 🤩🫂فعلا منو اب نبرده این چندروزه بس بارون باری ...

سلام عسلم 

عزیز دلمی خاخور جان 😍😍😍بوس به روی ماهت 😘😘😘 

خدا رو شکر 

نیم ساعتی هست دوباره بارون شروع شد 😅

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عسلم عزیز دلمی خاخور جان 😍😍😍بوس به روی ماهت 😘😘😘 خدا رو شکر نیم ساعتی هست دوباره بارون شرو ...

شبت بهشت 

تی جان قوربان 🥰😍😘

اره اینجام داره شروع میکنه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

شب خوش گلم تی جان سلامت ببی 😘😘😘 الهی که برکت باشه برای همه

ان شالله 🤩🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810