2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20898 بازدید | 4492 پست

@_maaahiiiiioja ننه خوشگله خودم چطوره 😍❤️

@ریحان_71   ریحونی قشنگم کلی دلتنگتم دوست دارما 😍❤️🫂

@flovertoooo   عشق من چطوره .؟؟قربون چشای خشنگت 🤩

@mary2772    ماری مهربونه من چطوره خوبی خوشی 

دوست دارما 😍❤️

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامان،مهدیار2    

سلام عشق 

مامان خوشگله نی نی چطوره 

خوبی خوشی چش خوشگله 🤩🫂😍

بلامیسر دلتنگت شدم اخه دختر خوب ❤️😉

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@_maaahiiiiioja ننه خوشگله خودم چطوره 😍❤️@ریحان_71 ریحونی قشنگم کلی دلتنگتم دوست دارما 😍❤️🫂@flov ...

سلام نفص خوبی

فداتشم ب خوبیت

ت چطوری قلب💛

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

@مامان،مهدیار2 سلام عشق مامان خوشگله نی نی چطوره خوبی خوشی چش خوشگله 🤩🫂😍بلامیسر دلتنگت شدم اخه د ...

سلام عزیزم خوبی گلم چه خبر چیکار می‌کنی گلم 

ما خوبیم شکر 

کم پیدایی قشنگم منم دلم تنگ شده بود. براد 😘

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@_maaahiiiiioja ننه خوشگله خودم چطوره 😍❤️@ریحان_71 ریحونی قشنگم کلی دلتنگتم دوست دارما 😍❤️🫂@flov ...

سلام گلم ممنون عالیم تو چطوری پیامت رو هم دیدم خوشحالتر شدم منم دوست دارم گلم 🤍💚😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم ممنون عالیم تو چطوری پیامت رو هم دیدم خوشحالتر شدم منم دوست دارم گلم 🤍💚😍

سلام قلبم 

خداروشکر همیشه عالی باشی 

به ارزوهای قشنگت برسی ان شالله 

خدهروشکر خوبم به خوبیت 😘🤩🫂

من بیشتر 😍😘🥰مهربون تویی عزیزمی🩷🤩😘😘😘😘😘

عاشقتم 

بوس به قلب مهربونت 😘🤩🫂

سلام عزیزم خوبی گلم چه خبر چیکار می‌کنی گلم ما خوبیم شکر کم پیدایی قشنگم منم دلم تنگ شده بود. براد � ...

سلام قلب من 😘

بلامیسر هرجا باشم دست بوسمت خوشگل خانم 🤩🫂

فعلا منو اب نبرده این چندروزه بس بارون باریده 😁

سلام نفص خوبیفداتشم ب خوبیتت چطوری قلب💛

سلام .خوشگل خانوم 

خوبم خداروشکر 

خوبم به خوبیت قلب جانم 

به آرزوهای قشنگ برسی 🥰🤩

سلام قلبم خداروشکر همیشه عالی باشی به ارزوهای قشنگت برسی ان شالله خدهروشکر خوبم به خوبیت 😘🤩🫂

سلام نازنین ممنون گلم همچنین 

عزیزی همیشه خوب باشی 🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810