2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20898 بازدید | 4492 پست
@اتوبان @مامان،مهدیار2 @flovertoooo @دختران_تابستان سلام به همه خوشگلا 😍 راستش گوشیم باتریش خرا ...

سلام به روی ماهت عزیزم 😘😘😘خوبی عزیزم 

اوه یک هفته چه طاقت فرسا 😅😅خدا رو شکر درست شد گلم 😘 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@اتوبان @مامان،مهدیار2 @flovertoooo @دختران_تابستان سلام به همه خوشگلا 😍 راستش گوشیم باتریش خرا ...

سلام گلم چطوری 

خدا رو شکر که سلامتین نگرانت بودم ولی اتوبان هم ازت خبر نداشت  

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم چطوری خدا رو شکر که سلامتین نگرانت بودم ولی اتوبان هم ازت خبر نداشت

سلام گلی ❤️ 

آره درسته آخه یهو اتفاق افتاد و دیگه نشد ارتباط برقرار کنم مثل زمان قاجار بودم یک هفته 😂

سلام خواهر گلی خودم 💋 💋 آره درسته حس خانومای زمان قاجار رو داشتم 😂

سلام قشنگ من 😘😘 

منم دو سال پیش برام اینجوری پیش اومد یهو گوشیم خاموش شد و دیگه روشن نشد گارانتی داشت نمایندگی بردم فرستاد تهران بیست روز گوشی نداشتم 

دیوانه شدم دیگه 😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام قشنگ من 😘😘 منم دو سال پیش برام اینجوری پیش اومد یهو گوشیم خاموش شد و دیگه روشن نشد گارانتی دا ...

سلام مهربونم 😍 

آره درسته خیلی بده از همه جا بی خبری، دیدم عمم زنگ زد گفت چرا گوشیت خاموش و....گفتم چرا علت؟ خواست تولدم رو تبریک بگه اما شانس گوشیم خاموش بود 😂 البته چند روز بعد یادش بود 

سلام مهربونم 😍 آره درسته خیلی بده از همه جا بی خبری، دیدم عمم زنگ زد گفت چرا گوشیت خاموش و....گفتم ...

آره والا انگار تو زمان کم میشی 😅😅 

تولدت کی بود 🥲من نمی‌دونستم 

تولدت هزاران بار مبارک باشه خواهر جونم 🥰🥳🥳🥳🥳الهی همیشه دلت خوش و لبت خندان باشه 

هزار ساله بشی عزیزم 🤗🤗🤗🤩🤩🤩🤩 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره والا انگار تو زمان کم میشی 😅😅 تولدت کی بود 🥲من نمی‌دونستم تولدت هزاران بار مبارک باشه خواهر ج ...

دقیقا 😂 

نوموخوام ،😢 من برای تفلدم کیک و کادو موخوام 😢 از همون کیف ها که میزنی ،موخوام😭

شوخیدم 😂 خواستم کمی ناز تنم ،😁

مرسی عشقم 🥰 

خودمم یادم نبود دیدم پیامک قرض الحسنه اومد برام اون موقع تازه متوجه شدم تولدمه 😂 

دقیقا 😂 نوموخوام ،😢 من برای تفلدم کیک و کادو موخوام 😢 از همون کیف ها که میزنی ،موخوام😭شوخیدم 😂 ...

ای جونم کاش پیشم بودی با هم می‌رفتیم کافه کیک می‌خوردیم و تولد می‌گرفتیم 😘😘😘😘 

نازتم می‌خریم 🤗🤗🤗 

بعله همینقدر مهم و پیگیر تولد هستی شما 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810