2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20898 بازدید | 4492 پست
منم بگین بیام تلگرام

سلام مامان خانم خوبی باشه درخواست دوستی دادم توی پی وی پیام بده لینک بدم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام اشی مشی خوبی ای میگذره نبودم چند روزی، سفر بودم ولی این بار بدون سوتی بخیر گذشت😁

سلام ریحان بانو خوبی چه خبر 

سفر کجا رفته بودی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون منم خوبم سلامتی فردا کلاس دارم الان اومدم خونه مادرم از اینجا برم خواهرام دارن درس می خون ...

@اتوبان    

@مامان،مهدیار2    

@flovertoooo    

@دختران_تابستان    

سلام به همه خوشگلا 😍 

راستش گوشیم باتریش خراب شده بود و روشن نمیشد، دادم دست تعمیرات گوشی گفت بعد ۱ هفته باتری میاد، از تهران سفارش داد، امروز تا ساعت ۹:۲۰ تو مغازه بودم که داشت گوشی رو میبست

😂

سلام‌عسلم 😍😍😍خیالم راحت شد سلامتی 😘

نگرانت بودم

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@نیکی0 حال شما چطوره بانو؟؟

با تشکر شما خوبید؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
2810