2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
سلام به روی ماهت 💕وااای در حدتعارف 😅😂باحال بود حرفت هعی انگیزه تو خالی میدما بعد خودم تو استارت ک ...

سلام قشنگم خب وقتی خودم حوصله ام نمیکشه چرا الکی طرف رو بگم تشویق کنم بره انجام بده فردا اگه خسته شد یا بد اورد از من ناراحت میشه🙄🙁

خوبه دیگه مسبب موفقیت خیلی ها میشی😂

من بیشتر تنبلم گفتم بی ارادم ولی به من بی اراده نمی گن تنبل میگن گاه که تنبلیم رو کنار میزارم هر کاری بخوام انجام میدم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام ماری جان کجایی دلم شده یزره

سلام مامان خانم خوبین چطورین چرا نبودین 

من که اینجا هستم اونور فعلا بخاطر جو سمیش نمیام حوصله بحث و دعوا ندارم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@میم_مثل_مادرررمامان یاسمین عزیزم خوبی قربونت برم....دلم برات تنگ شده بود😘😘😘😘

@میم_مثل_مادررر    

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@اتوبان مامان یاسمین اومده😘@میم_مثل_مادررر

سلام عشقم 

مرسی خبر دادی 

خیلی خوشحال شدم تو پیوی دیدم پیام داده 

با خبر خوش اومده 😍💕

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام سلام جمعتون جمعه🤪

سلام عزیزم 

به گلمون کم بود 

که تشریف اوردی 😍💕

فدات شم میاااد اندوزدیگه اومده قهل نکن باشه😘😘😘

ظهر رسید پشت چش نازک کردم براش 

سوغاتیارو دیدم دیگه از خر شیطون پایین اومدم 😅

شامم ندرستیدم میریم بیرون 😅

ظهر رسید پشت چش نازک کردم براش سوغاتیارو دیدم دیگه از خر شیطون پایین اومدم 😅شامم ندرستیدم میریم بیر ...

خب به سلامتی🤩

چه کیفی داره سوغاتی🤩

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

@_maaahiiiiioaj

ننه تگ شدی؟؟

ننه نی نی یار یک گفت تگ نشدی تو تاپیکم پست بزار برات درست کنم

خب به سلامتی🤩چه کیفی داره سوغاتی🤩

سلامت باشی قلبم 

اره چشام برق زد یهو دیدمشون 🙈

والا عاقایون قلق رام شدمونو خوب بلدنا 😅

دیگه سوغاتی خواهر برادرامم دادیم 

میگه یه هفته برام یسال گذشته 

میگم بلههههههه حیف کلی برام خرید کردی وگرنه تیکه بزرگت گوشت بود 😁

سلام قشنگم خب وقتی خودم حوصله ام نمیکشه چرا الکی طرف رو بگم تشویق کنم بره انجام بده فردا اگه خسته شد ...

سلام مهربون 🥰

خوبه خوبه کارت 

طبل توخالی میگن خوده منم 😅

ماری همین شوهرم بخدا اول آشنایی اینقد تو هر زمینه تصمیمای درست براش گرفتم میگه مدیونتم 

ولی خودم اینقد به این اون خوبی کردم.درعوض فقط بدی دیدم 🤕دیگه تصمیم گرفتم تعادل برقرار کنم دلم بیش از حد نسوزه

2810