2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20921 بازدید | 4500 پست
@اتوبان @دختران_تابستان سلام به اجی گلی های خودم 💋 💋 عشقای من 😍 تو راه باشگاهم شوهرم اومد دنبال ...

سلام عزیزدلم 

مگه کمه ۱۱تا رو بردی 

افرین بهت 

بهت افتخار میکنم 😘🤩

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عزیزم دلت حسابی تنگ شده ها🤩تاجشم به هم بزنی جمعه شده وهمسرت اومده

سلام گلم .اره خیلی 

از یکشنبه بهش میگم کی میای 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم ممنون مهربونی از خودت تو چطوری 😍ا یادم رفته بود قبلا شنیده بودم 🥲

سلام قلبم 

خوبیم به خوبیت 

جمعه بیاد بیشتر خوشحالم😅

سلام عزیزدلم مگه کمه ۱۱تا رو بردی افرین بهت بهت افتخار میکنم 😘🤩

سلام خواهر گلی خودم 💋 💋 

قربونت برم من 😍 

منم به داشتن خواهر گلی مثل تو افتخار میکنم با معرفت مهربونم 💋💋💋💋💋💋💋

سلام خواهر گلی خودم 💋 💋 قربونت برم من 😍 منم به داشتن خواهر گلی مثل تو افتخار میکنم با معرفت مهربو ...

دوقققق کردم حسابی 🥹🫂

دوست دارم بمونی برام 😘🤩

سلام قلبم خوبیم به خوبیت جمعه بیاد بیشتر خوشحالم😅

همیشه خوب باشی🤍💚

آره جمعه تعطیلی الان تو قدر روزهای تعطیل رو بهتر می فهمی🥲😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
همیشه خوب باشی🤍💚آره جمعه تعطیلی الان تو قدر روزهای تعطیل رو بهتر می فهمی🥲😂

فداتشم 

همچنین 

اره قبلنا هر روزم تعطیلی بود الان یه تعطیلی میخورم اینقد ذوق میکنم که نگو 

از طرفیم شوهرم از یکشنبه رفته ماموریت جمعه ام میاد 😅

فداتشم همچنین اره قبلنا هر روزم تعطیلی بود الان یه تعطیلی میخورم اینقد ذوق میکنم که نگو از طرفیم شوه ...

نشی گلم😘

میدونم اصلا شاغل و محصل دنبال تعطیلی میگرده😂

ا پس این جمعه،جمعه معمولی نیست 🙃😁

شوهر من ماموریت نمیره چند روز هم بود بخاطر پدرش مرخصی بود از امروز رفت سرکار 

@mary2772    

مخشو ترکوندن از وقتی رفته میگم کی میای 😅

تنهایی خیلی بده .حوصلم سر رفته🥲یکی دو روز رفتم خونه مامانم 

دیدم هیچا خونه ی ادم نمیشه .اومدم خونه خودم 

@mary2772 مخشو ترکوندن از وقتی رفته میگم کی میای 😅تنهایی خیلی بده .حوصلم سر رفته🥲یکی دو روز رفتم ...

شوهر من بود بر نمیداشت میگفت نمیشد حرف بزنم😂

آره بده ولی من نمی تونم تنها بمونم شوهرم شبکار بشه من حتما باید بیام خونه مامانم 

تو را حوصله ات سر رفت مگه چند روز خونه مادرت بودی ؟

فکر کنم فقط من ترسوام هر چقدر شبها حوصله‌ام بره باز نمی تونم تنها بمونم بعد سالها قرار بود جمعه بمونم که اونم شانس اوردم نموندم 

سلام فدات شم 💋 💋 قربونت برم 😍 حسابی بدنم کوفته شده اما 😅 سال قبل مبارزه داشتم دوستم هم رده خودمه ...

عجب دوستی داری😄خاله خرسه است.بازم به دل رحمی خودت😘🤩

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
2810