2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20980 بازدید | 4513 پست
وووووووباز همییییییین الان اومده در خونه با جناب اقاییش😂شیرینی مربایی خریده چون یزدانی دوست داره می ...

به به من عاشق شیرینی مربای ام 😋

نوش جونتون 😋اصن هیچ شیرینی جاشو نمیگیده

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام😂😂خدا پارش کنه من در حد جیغ جیغم فقط

پس عین خودمی 😂😂😂منم جیغ و غر 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ننه رو پیر کرد گذاشت تو قبرتا بره و بیاد شده شهریور سال بعد

خدا نکنه ننه 

جای شکرهستش 

یه  سلامی داده 

میادش پس 

اوووف چه شبیه امشب من استرسم بیشتر از بچه هاست😩ظهر ک یه کم قاطی کردم سر لباس یزدانی بماند کلی از صب ...

سلام به به چقدر حال ادم خوب میشه میاد میبینه خیلی صمیمی نشستی روزت رو تعریف کردی 

استرس نداشته باش امسال هم همه چیز بخیر میگذره مثل سال های پیش تموم میشه فقط حرص و جوشش واست می مونه ریلکس باش

بازنشستگی مادرت هم مبارک 

چقدر خوبه خاطره داشتن با بچه ها خواهرای منم برای ازمون استخدامی معلمی می خونن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اوووف چه شبیه امشب من استرسم بیشتر از بچه هاست😩ظهر ک یه کم قاطی کردم سر لباس یزدانی بماند کلی از صب ...

اخی سلامت باشن مامان 😍خدا قوت بهشون 

چقد دوسشون داشتن 😍

وااای کتاباتو داری چه حس خوبیه بعد دیدنشون 

دلم اون زمانارو خواست 

چقد خوب بودن 🥲

بعد رفتیم خونه کلی بچه ها رو نصیحت ک قربونتون برم دیگه کلی کیف کردین بجسپید به درس منم مرتب میام بهت ...

ویییییی من ذوق کردم حسابی 😍

خیلی روز مرگیات قشنگن ریحونی 

قشنگ دلم جلا میاد حس خوب میگیرم 

همیشه تعریف کن من کیف کنم 😂

اره والا همین که کلا به دستانسرد فراموشی سپرده نشدیم جای شکرشباقیه

ننه هو فراموشی 

نوچ 

نوچ 

امکان نداره🤌ننه یه ایل بخت برگشته ایی ننه😍😁

بعد رفتیم خونه کلی بچه ها رو نصیحت ک قربونتون برم دیگه کلی کیف کردین بجسپید به درس منم مرتب میام بهت ...

چه خوراکی های مقوی من خوشم نمیاد بچه چیپس و پفک ببره

صبح توی خواب بادام دیده بودم یادم افتاد برم تعبیر خواب ببینم 

از اون شوکلات پاستیلی هاهم پنجشنبه یه خانم توی زیارتگاه نزری داد بهمون چقدر هم دست و دلباز بود

سلام مغز بادومم خوبی چخبرا

سلام مامانی ممنون خوبم تو چطوری 🥲

مامانی الان خونه شما هم همه توی فکر باز شدن مدرسه ها و امادن شدن بهشین 🤔

سلام خانومها میگم ی کاربر بودگربه ملوسک ملوس ی همچین چیزی بود دختر پسر همسایه شون اومد خواستگاریش چیشد کسی ازش خبر داره من رفتم نزدیک یکسال دیگه خبری ندارم 

سلام باااانواحوال شما؟خوب هستین؟دخترا خوبن؟بسلامتی آخرین ساعتهای تعطیلی چطوره؟

سلام مهگل جونم 🩷مرسی من خوبم شماچطورید بچهاخوبن

بلاخره کاراشون تموم شد وبسلامتی فرداصبح مدرسه ان 

عادت ندارم زودبیدارشم😁

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت