2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20984 بازدید | 4514 پست
سلام دادا اوقاتم تلخهمردیکه پدرسگ با ای لباس دوختنشدیو ث 500 تومن پول گرفته یه پیراهن بنجل تحویل داد ...

سلام فدات شم ناراحت نباش اکثرخیاطها افتضاح کارنیکنن آخه خودشون برش میدن وشاگرداشون دوخت میکنن

مدرسه ستایش که فرمشون آماده نیست 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمامیدونین یکی که سنگش رو عمل کردن شکوندن چی باید بدیم بهش که ضرر نکنه

@اتوبان    

@لیلا_۷۰

@دختران_تابستان    

@مامانی_ماهانم    

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خوبم فدات شما خوبید؟ وااای نهههه😱کی میخواد صبح زود پاشه حاضرشه بچه ببره مدرسه😱😱

کاچی😁

خوبم فدات شما خوبید؟ وااای نهههه😱کی میخواد صبح زود پاشه حاضرشه بچه ببره مدرسه😱😱

😂😂😂😂😂خودت ازمدرسه رفتنش اینقدر ذوق میکنی که زودترم بیدارمیشی

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام فدات شم ناراحت نباش اکثرخیاطها افتضاح کارنیکنن آخه خودشون برش میدن وشاگرداشون دوخت میکننمدرسه س ...

سلام عزیزم

آخه این بچه پارسال تک بود تو مدرسه اینقدر لباسش شیک بود کیف میکردی امسال اون خیاط مشکل داشت دادم یه خر دیگه حالا آورده خونه اصلا موندم بخدا، حتی بچه هم گفت من اینو نمیخوام

درستش نکنه بخدا ابروشو میبرم مردیکه اشغال بنجل

واس نیا رو صب رفتم خیاطی گرفتم اینقدر شیک و نازه اونوقت یه وجب پیراهن یزدان🤦‍♀️

سلام خانمامیدونین یکی که سنگش رو عمل کردن شکوندن چی باید بدیم بهش که ضرر نکنه

@99999999999999    

@ریحان_71    

@markooo    

قربونت بله منم خوبمبله درحال آماده سازی هستم فقط تغذیشون مونده که عصربرم بخرم وآماده کنمخیاط فرم ستا ...

عه بسلامتی😍🥰 من فعلا درگیر اینم پسرم میگه همه فردا ماماناشون میان  تو نمیای

منم باید برم نون تست  بگیرم برا نون فردا😁😄

حدس زدم اشتباه گرفتی😁عب ندارهنه بابا برا چیمه دادم نفس میکشم😁

آره اشتباه شد

چرا یه دختر ناز و خوشگل چطور میتونی بگی نه با اون چشمای مصموش بیاد بهت بگه مامان 🥺تازه باعث میشه قدر نفس کشیدن رو بیشتر بدونی😁🥲